Diego Fabbrini face în aceste momente vizita medicală. Primele reacții


Diego Fabbrini în sfârșit la Dinamo. Mijlocașul italian în vârstă de 29 de ani efectuează în acest moment vizita medicală pentru a semna un contract pe 3 ani cu formația din Ștefan cel Mare.

hotel iceberg balcic-->

„Tot ce pot să spun este că sunt foarte fericit că vin în sfârșit aici. Abia aștept să ajung la antrenamentul echipei și să îmbrac tricoul roșu-alb. Am vorbit cu Mattia Montini și mi-a spus că Dinamo nu este într-o situație foarte bună, că este pe ultimul loc în Liga 1, dar împreună cu noii mei coechipieri vom schimba asta și vom încerca să urcăm cât mai rapid în clasament”, a declarat Diego Fabbrini pentru doardinamo.ro.

Mijlocașul italian a fost adus aseară din Bulgaria de Marius Iorga, șeful scouterilor echipei din Ștefan cel Mare. Fabbrini a reziliat întâi cu TSKA Sofia, unde avea un salariu foarte mare, dar nu a reușit deloc să se adapteze și n-a avut nicio reușită în tricoul bulgarilor în 5 meciuri jucate. Mattia Montini a vorbit în toate aceste săptămâni cu Fabbrini și a încercat să-i explice că situația din Ștefan cel Mare nu este atât de rea pe cât pare și că Dinamo ar avea nevoie de un jucător ca el.

Previous Diego Fabbrini, mesaj pentru fanii dinamoviști: ”Abia aștept”
Next Un nou jucător la Dinamo: ”Merg la o echipă de top”

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 22, 2019
  Răspunde

  Cand Dumnezeu face cuib la barza chioara!
  Daca TSK Sofia s-ar fi calificat mai departe in grupele EL, daca Fabbrini n-ar fi avut un salariu foarte mare pentru posibilitatile actuale ale bulgarilor, daca perioada de transferuri n-ar fi fost pe sfarsite in Europa civilizata (cluburile serioase si-au cam definitivat loturile, mai era loc doar pentru coada bancii), atunci n-ar mai fi ajuns acest superfotbalist la DINAMO.
  Astfel, DINAMO a reusit sa isi asigure prezenta in teren a unui creator, care, din punctul meu de vedere, se poate completa perfect cu Nistor (la cosntructie) si cu Montini (la finalizare), chiar cu Neicutescu in partea stanga, pentru ca experienta italianului poate sa il ajute pe Mihai sa creasca frumos si sa fie eficient in joc (atat in atac, cat si pe faza defensiva). Deci se poate spune ca, datorita polivalentei lui Fabbrini, pot evolua alaturi de el, cu succes, tinerii jucatori ofensivi ai lui DINAMO (R. Moldoveanu, Mihaiu, Sorescu).
  Experenta, inteligenta in joc si, mai ales, tehnica lui Fabbrini ii va permite lui Dusan Uhrin sa foloseasca atat sitemul 1 – 4 – 4 – 2, cat si pe cel de 1 – 4 – 3 – 3, in functie de adversar sau de desfasurarea meciului.
  Daca s-ar mai nimeri macar un fundas lateral stanga decent si un portar mai sigur, as mai avea sperante de play-off. Deoarece, cu un Fabbrini in forma si cu Nistor si Filip refacuti, nu mai exista nici un pericol de retrogradare (doar daca, Doamne fereste, Negoita nu-si mai vinde actiunile si continua sa nu plateasca salariile …).

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *