Diego Fabbrini, decizie importantă în prag de Revelion


Cel mai bun jucător din lotul lui Dinamo, Diego Fabbrini, a luat o decizie extrem de importantă în prag de Revelion. Mijlocașul a sperat că problemele financiare de la Dinamo se vor rezolva, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Conducătorii i-au promis măcar un salariu până pe 31 decembrie, dar nici de această dată nu s-a ținut de cuvânt și are restanțe 4 luni în acest moment.

Diego Fabbrini n-a mai rezistat și a luat decizia să-și depună memoriu pentru a deveni jucător liber de contract. Dacă până acum mijlocașul de creație a trimis doar o notificare către club prin care și-a cerut restanțele salariale, de această dată fotbalistul a trecut la fapte, scrie Prosport.

Conform surselor ProSport, mijlocașul italian în vârstă de 30 de ani își va depune memoriu pentru a deveni jucător liber de contract, el fiind neplătit la Dinamo de 4 luni, la fel ca mulți dintre colegii săi. Totuși, Fabbrini e jucătorul cu unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo. Nu mai puțin de 18.000 de euro lunar este încasează fotbalistul, de 4 luni însă n-a mai văzut acești bani.

Diego Fabbrini nu va sta mult fără echipă dacă va reuși să devină jucător liber de contract. De serviciile sale s-au interesat deja CFR Cluj, Astra și Hermannstadt. Dacă la sibieni nu poate ajunge din cauza problemelor financiare cu care se confruntă și aceștia, primele două echipe au toate șansele să-l semneze pe jucător.

Edi Iordănescu îl dorește la CFR Cluj, unde ar urma să fie titular incontestabil la mijlocul terenului. De partea cealaltă, Astra îl vrea și ea foarte mult, în contextul în care giurgiuvenii sunt dispuși să-l vândă pe Constantin Budescu la FCSB. Astfel, Fabbrini ar fi înlocuitorul perfect pentru „Budi” și ar juca din nou cu prietenul și vecinul său, Mattia Montini.

Citește și:

Și-au dat planurile pe față: ”Da, vrem jucători de la Dinamo”

Previous Nicolae Badea, anunț în prag de Anul Nou: "Asta se va întâmpla la Dinamo"
Next Cortacero, anunț în presa din Spania: "Am trimis"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *