Diego Fabbrini are planuri mari și spune ce șanse sunt să plece: ”Am”


Diego Fabbrini a fost cel mai bun jucător în acest sezon de la Dinamo cât timp i s-au oferit șanse să joace. Fotbalistul de 30 de ani a fost cel mai afectat de infecția cu coronavirus, el resimțindu-se o lună după aceea, având stări de oboseală. Cu toate acestea, el a avut puterea să treacă peste și să-și arate valoarea pe gazon.

”Sperăm să terminăm anul acesta, iar anul viitor să fie mai bun. Din punct de vedere profesional a fost ca pandemia. Am avut foarte multe probleme pe timpul acestui an, iar acum probleme în special financiare. Să încheiem anul acesta și sper să primim veștile bune în noul an.

Cred că în acest moment, numai fanii pot rezolva această problemă. Nu suntem singurul club care este în urmă cu banii, dar problema noastră este diferită.

Eu am contract cu Dinamo pe încă 2 ani. Trebuie să respect contractul și Dinamo trebuie să facă același lucru. Poate se întâmplă mâine și întră banii pentru toată lumea, eu voi fi primul care se va bucură. Poate într-un an vom reveni la normal. Sper să se întâmple așa.

Anul ăsta, dacă nu mergem în play-off, va fi ciudat. Am avut probleme în prima parte a campionatului, dar acum este mai bine și dacă continuăm așa putem ajunge în play-off”, a spus Diego Fabbrini pentru Sport.ro.

Citește și:

Fostul antrenor dă verdictul: „Din partea lor nu am nicio speranță”

Previous Fostul antrenor dă verdictul: "Din partea lor nu am nicio speranță"
Next Negoiță a ieșit din bârlog și spune ce a vorbit cu Cortacero: ”M-a sunat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *