Dialog savuros între Vasile Miriuță și Gigi Becali la TV


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a fost invitat în această seară la Digi Sport unde a intrat în dialog cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, pe tema mult râvnitului Adam Nemec, care este clar că va părăsi Dinamo în cel mai scurt timp.

„Au fost niște discuții ieri, nu se vor mai vinde jucători la Steaua, simplu. Așa s-a discutat și s-a stabilit. Jucătorii de la Dinamo pot pleca și în străinătate, nu e o problemă. Domnul Negoiță n-a fost la discuții, doar noi, restul.

Nu avem nevoie de bani acum. Am discutat cu patronul, salariile sunt la zi, bugetul e asigurat până la vară. Cel mai important lucru pentru noi e să intrăm în play-off în acest sezon”, a zis Miriuță la TV Digi Sport.

Iar Gigi Becali a spus:

„Dinamo poate să nu mai vândă, dar la Nemec nu depinde de ei. Noi nu prea avem ce să luăm acolo. Am dat un milion de euro pentru procentul de 20% din viitorul transfer al lui Coman în străinătate. I-am dat lui Hagi. O să-l dau cu 70-100 de milioane. De la 50 de milioane în sus.

Așa cred eu. Am dat 500.000 și pentru procentele la Nedelcu. Adică Dinamo, la ora asta, face când Nedelcu și Florinel Coman. Pe Nemec îl semnez, mai stă la Dinamo 6 luni și îl iau în vară. E mai bine așa?”.

Apoi a urmat acest dialog:

Vasile Miriuță: „Nemec va pleca afară în iarnă. Asta e părerea mea. Și Nedelcearu la fel”;
Gigi Becali: „Părerea mea că îl iau la FCSB. Dacă nu îi dau bani lui Dinamo, îi dau lui salariu mai mare”.

-->
Previous CE IRONIE Miriuță le dă knock-out lui Mihai Stoica și celor de la FCSB
Next Miriuță, anunț important despre viitorul său la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *