Dialog savuros între Becali și Kiriță


Gigi Becali a avut un dialog savuros cu Giani Kiriță (45 de ani), fostul căpitan al lui Dinamo București, implicat acum în proiectul Dinamo Win. Patronul formației FCSB, a avut o intervenție la Pro Arena, iar acolo a avut ocazia să discute cu Giani Kiriță și Alexandru Bourceanu.

Latifundiarul din Pipera nu l-a uitat pe Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al vicecampioanei României, și a dezvăluit că mereu când îl vede își aduce aminte de golul marcat de mijlocaș cu Rapid.

„Pe Bourceanu, când îl văd, îmi aduc aminte tot timpul de golul cu Rapid, din ultima secundă”, a spus Gigi Becali, după care a început dialogul cu Giani Kiriță.

Gigi Becali: „Cu Giani Kiriță n-am treabă, nu m-a deranjat niciodată. El făcea declarații, dar la adresa clubului, a Stelei, nu făcea atacuri la persoană. Nu a atacat conducătorii clubului. El știi cu ce era? «Îi călcăm pe gleznă!».

Giani Kiriță: (n.r. – râde). „Da, dar luam și mingea, nea Gigi!”

Gigi Becali: „Da, tată, luai și mingea, dar asta era parola ta: «Îi călcăm pe gleznă!»”

Giani Kiriță: „Păi, aia e! Fotbalul trebuie să fie și agresiv, dar la modul pozitiv.”

Gigi Becali: „Da, dar îți spun ceva, Giani. Când spui «îi călcăm pe gleznă», e o secundă de la a juca agresiv până la a pune direct piciorul pe gleznă.

Giani Kiriță: „Vă dau dreptate! Noi, ca jucători, putem să spunem asta, pentru că între noi sunt tensiuni și putem face declarații de genul. Dar ca și antrenor sau conducător…”

Gigi Becali: „Eu, care n-am jucat fotbal, îmi dau seama ce înseamnă, psihologic, «îi călcăm pe gleznă».

Giani Kiriță: „ Cele mai frumoase clipe .. când am bătut Steaua”

”Pentru mine e foarte greu să aleg cea mai frumoasă amintire de la Dinamo. Când am ajuns în Ștefan cel Mare, impactul a fost ”monstruos”: Când am văzut galeria, pentru mine s-au activat toate lucrurile frumoase! Mi-am zis că trebuie să câștig toate meciurile pe care le joc pentru acești suporteri minunați.

Amintirile mele cele mai frumoase se leagă de ce am câștigat, titlurile de campion și de câștigător al Cupei României, dar și de generația de fotbaliști în care am crescut la Dinamo.

Să știi că nu am acasă nicio medalie, niciun tricou de campion, niciun suvenir important. Le-am dat pe toate suporterilor. Pentru mine a contat doar ce făceam în teren. A fost mult mai important pentru mine asta decât o medalie sau un tricou.

Chiar și așa, cele mai frumoase clipe petrecute la Dinamo au fost acelea când am bătut Steaua. Era meciul anului, meciul clubului, meciul suporterilor, cu o atmosferă incredibilă, ceva extraordinar!”, a declarat Giani Kiriță într-un interviu pentru DinamoWin pe care îl puteți găsi AICI.

Citește și:

Concluzia specialistului: ”Dinamo dezavantajată”

-->
Previous Cristi Chivu ofertat de Dinamo
Next Gaz Metan și Clinceni depunctate din nou

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.