Dialog incredibil în pădure. Pițurcă: ”Dinamo e mai mare club ca Steaua”


Victor Pițurcă se pare că este tot mai atras de o revenire în fotbalul românesc. Și clubul care îl tentează cel mai mult este Dinamo, pentru că astfel se poate răzbuna pe Gigi Becali și poate să-i demonstreze acestuia adevărata sa valoare ca antrenor. Fostul selecționer s-a întâlnit în Pădurea Băneasa cu Basarab Panduru și au vorbit despre această variantă, conform cancan.ro. VEZI VIDEO AICI

”Zici că faci ca el, dar faci, de fapt, ca tine! Ăsta trebuie să fie obiectivul tău, să faci ca tine!…. El nu vrea să lucreze cu tine! El nu vrea cu tine sau cu mine! El vrea să lucreze cu unul despre care crede în momentul respectiv că-l scoate din că^&#…! Că te nimereşti tu, e o altă poveste! Tu nu trebuie să-ţi vezi de el, trebuie să-ţi vezi de interesul tău! OK! Vin acum, preiau asta, asta, asta! Avem asta, avem asta… Pregătim, facem, dregem…”, a spus Panduru.

Iar Victor Pițurcă a replicat:

”Eu, dacă vin în fotbalul românesc… Dinamo e un club mare! E mai mare decât Steaua! Dar la Dinamo e ca la ăsta… cum îi zice… omul a băgat zece milioane, a văzut că n-a făcut nimic… Îi este frică să se mai bage cu munca… Să se termine returul, să-mi iau şi eu 6-7 jucători… Jucători pe care-i voiam eu… Dacă e să iasă prost şi să ai un conducător ca Negoiţă…”, a spus Piți după care au râs amândoi.

-->
Previous Miriuță n-a reușit să-l convingă pe Negoiță. Ce decizie au luat "câinii"
Next Cine l-a mai dorit pe Nistor în această iarnă: ”Am o relație foarte bună cu el”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *