Dialog incredibil între Prunea și Bratu la TV


-->

Prunea și Bratu, aflați în conflict de mai multe zile, s-au contract în direct la TV Digi Sport. Cei doi s-au contrat din cauza situației actuale de la Dinamo, dar și-au amintit și de un conflict mai vechi, din sezonul 2009-2010.

Florin Prunea: Ai uitat că am lucrat împreună! Tu erai jucător și eu conducător. Florine, ai uitat ce ai făcut la Cluj când ai plecat din cantonament? Când tu și colegii tăi ne-ați lăsat cu 5-6 jucători după ce a telefonat un impresar? (n.r. Giovani Becali) La meciul de la Bistrița în 14 jucători!

Florin Bratu: Atunci eram toți la masă și tu ai venit să ne trimiți în cameră pentru că e târziu. Toți ne-am supărat și te-am întrebat « Unde e N’Doye? Pe noi de ce ne trimiți în cameră?»

Florin Prunea: Meciul se terminase la ora 22:00 și voi ați rămas mult timp la masă! Mi-a zis antrenorul că nu vreți să mergeți în cantonament pentru că nu e N’Doye. Era ora 01:30. V-am rugat frumos să mergeți în camere.
Florin Bratu: Ai spus că i-ai dat tu voie lui N’Doye
Florin Prunea: Dar tu ce ai făcut când m-am întors eu cu spatele?
Florin Bratu: Am spus «De ce vorbești așa?» Mi-ai zis că mă trimiți acasă și mă dai afară de la echipă.

Florin Prunea: Florine, n-am să te uit niciodată! Băi, eu nu te-am jignit niciodată! Tu nu ești dinamovist! Ce mare dinamovist ești tu, mă? Ai jucat un an și jumătate la Dinamo. Tu ai primit un telefon de la Giovani Becali și ai trădat Dinamo. La Cluj ai plecat din cantonament! Tu și colegii tăi. Ce ai făcut tu la recepție atunci.

Florin Bratu: Vezi că nu am jucat un an și jumătate la Dinamo. Florine, nu mă provoca! De mine nu poate să spună nimeni că am primit ordine. Eu nu aveam contract cu Giovani Becali atunci. Ai uitat ce mi-ai zis? Ai uitat că m-ai înjurat și mi-ai zis că mă dai afară? Nu mai ții minte că tremurai tot? Nu mai știi ce era la gura ta?

Florin Prunea: Ai fost din nou la un pas de Dinamo! Eu nu te vreau la Dinamo pentru că ești un antrenor mediocru! Bălănescu și Ionuț Negoiță au vrut să te pună antrenor, dar eu m-am opus! Ai trădat clubul ăsta, nu ai ce să cauți la Dinamo! Tu nu ai fost dinamovist nicioadată. De unde ești tu mare dinamovist?

Florin Bratu: Lasă frustrările astea. Nu te prind bine.
Florin Prunea: Chiar dacă te vrea Bălănescu, tu nu o să ajungi niciodată la Dinamo! Nu înțelegi că nu ai nimic în comun cu Dinamo?!
Florin Bratu: Hai să facem un sondaj și să vedem cine e mai mare dinamovist. Vrei?
Florin Prunea: Domnule Bratu, eu nu te-am jignit. Tu ai vândut și ai trădat Dinamo! Tu nu ai ce să cauți la Dinamo!
Florin Bratu: Cu mine Dinamo a câștigat play-out-ul!
Florin Prunea: Bă, la Dinamo să câștigi play-out-ul nu e performanță!
Florin Bratu: D-asta am fost adus la Dinamo. Ca să promovez jucători tineri și să câștig play-out-ul

Previous Scandalul intern de la Dinamo care a contribuit la ratarea a încă un sezon
Next ULTIMA ORĂ Poziția conducerii în cazul Dan Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *