Dezvăluiri tari despre noii acționari: ”Doar atât și-a luat”


La Dinamo e încă incertitudine în ceea ce privește situația financiară. Red&White, firma care a preluat pachetul majoritar de la Dorin Șerdean i-a dat ardeleanului doar 100.000 de euro pe pachetul de acțiuni, restul urmând să i se dea în tranșe. Mircea Rednic s-a oferit să ajute din nou financiar clubul, dar a fost refuzat.

Acesta face referire clară la Răzvan Zăvăleanu, care nu l-a mai vrut la Dinamo.

„Puteam să fiu în Liga 1, dar mă recuperez (n.r. după operația la șold). Nu mai vreau să iau echipe așa, vreau să iau de la început, să mi-o formez eu. Abia aștept! La Dinamo, m-am oferit și antrenor, și investitor și nu m-au sunat. Ce să mai? Au venit alții, ei nu sunt investitori, sunt acționari pentru moment.

S-a vrut să scăpăm de Șerdean, am scăpat. Stai că și-a luat numai 100.000, mai are de luat. M-am oferit, nu au avut nevoie de mine, nici ca investitor. Au mers pe mâna mea, dar s-au rătăcit.

Nu plătește nimeni? S-a ajuns în Liga 2 și nimeni nu e tras la răspundere? Ei mai vin la conferințe și zâmbesc. Normal că vor ca insolvența să dureze până în 2030, salariul rămâne, e ok, suporterii adună bani. E salvată echipa, e altceva, din moment ce au venit. Dacă bat la Dej, au șanse de promovare”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului România-Belarus.

Citește și:

Mircea Rednic: ”Trebuie să credem”

Previous Mircea Rednic: ”Trebuie să credem”
Next I-a pus gând rău lui Dinamo: ”Sperăm să-i batem”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *