Dezvăluiri șocante făcute de un fost antrenor al lui Dinamo


Apele sunt în continuare tulburi în Ștefan cel Mare. Nu se știe cine este antrenor, în lipsa unui anunț oficial astăzi, Florin Bratu este în continuare tehnicianul lui Dinamo. Iar Vasile Miriuță face niște dezvăluiri incredibile din culise. El insinuează că anumiți jucători merg și-i dau raportul lui Alexandru David.

„Unii jucători au «fir direct» cu cei din conducere. Nu le dau numele, dar sunt acolo încă vreo doi. Când se întâmplă ceva, ei ştiu dinainte. Sunt convins că aşa mi s-a întâmplat şi mie. Aşa a fost şi la Bratu. Se ştia că pleacă şi cam asta a fost aseară.

Vor schimba antrenorul cum au făcut-o în ultimii ani: Rednic, Andone, Contra, Miriuţă, Bratu. Lucrurile vor merge ca până acum. Nimic nu se va schimba. S-au făcut nişte transferuri care nu au valoare de Dinamo Bucureşti. Am văzut exact cum merg lucrurile acolo.

Chiar nu mă interesează cine merge antrenor. Poţi să pui pe oricine antrenor, dacă treaba merge la fel. Nu vreau să-mi găsesc scuză, dar mie mi s-au vândut 5 jucători într-o lună, jumătate de echipă. Îl vindeau şi pe Nistor, dacă se înţelegeau. Performanţă nu se vrea acolo. Nici nu mai ştiu care este scopul. Dacă nu investeşti, poţi să-l aduci şi pe Klopp de la Liverpool antrenor. Nu face nici el nimic”, a spus Miriuță, la Look Sport.

„Da, sunt doi jucători. E vorba de Uruguay și Paraguay, preferații lui Vasile Miriuță” Alexandru David, președinte Dinamo

-->
Previous Ionel Dănciulescu nu exclude împăcarea: ”Ce, nu ați mai văzut?”
Next GATA S-a decis soarta lui Bratu. Când se va face anunțul OFICIAL

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *