DEZVĂLUIRI Rednic anunță primul transfer al verii! Și va mai aduce jucători sub formă de împrumut + ce zice de Gnohere, Fabbrini, Boldor și Nistor


Dinamo e la un singur punct de locul 1 al play-out-ului, ocupat de Gaz Metan, și se va deplasa să joace mâine la Hermannstadt, un adversar incomod care-și joacă soarta în prima divizie. O reîntâlnire cu Vasile Miriuță, fost tehnician al roș-albilor. Mircea Rednic a vorbit azi, în urmă cu câteva momente, la conferință:

”Am planuri mari pentru sezonul viitor, i-am amenințat pe toți! Ne mișcăm, clar vor veni 4-5 jucători. Ce n-am putut să fac în iarnă, voi face în vară. Pot lua și jucători împrumut, ne interesează să ajungem în play-off, apoi să ne batem pentru campionat. Ziggy Gordon e aproape sigur că va semna, va semna săptămâna viitoare!

E bine că Mandanda vrea. Noi plătim acum 1.700 de euro pe lună, am vorbit cu Charleroi. Să vedem ce va fi.

CFR Cluj e o echipă echilibrată, cu experiență, cu o conducere foarte bună, a câștigat campionatul pe merit. Uff, nu știu, nu pot să zic dacă e favorită și la anul. Cred că se vor întări, mai mult ca sigur ca să ajungă în grupele europene. Că e o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru! Dacă vrei rezultate în Europa, trebuie să te întărești.

La Steaua, nimeni nu are răbdare. Mihai Teja și-a asumat un risc, asta e. El știa ce-l așteaptă. E greu să lucrezi cu Gigi când n-ai rezultate. N-a învățat un lucru de la mine: dacă riști și pierzi, să pierzi pe mâna ta! Altfel, nu te duci. Și eu puteam rămâne la Standard, o dusesem pe locul 4 în play-off, dar patronul a vrut să-mi impună niște jucători și m-a sacrificat pe mine, că m-am opus. Nu mai știi dacă e munca ta sau a patronului.

Șumi e un antrenor foarte bun, nu știu dacă poate lucra la FCSB. Nu mă interesează. Important e că de 4 ani n-au luat campionatul. Iar o să vorbesc de ”Bizonul”, că a zis că se duce acolo să ia titluri, n-a luat nici jumătate dintr-unul. Eu l-aș readuce, clar, am rămas în relații foarte bune. Nu cred că ar vrea să vină, se gândește să plece afară.

Dacă nici pe Național Arena nu vor veni spectatorii… Cu lotul actual, ne-am putea califica în play-off, dar nu știu dacă ne batem la campionat.

Cu Boldor am vorbit în iarnă, să vedem. Mai e un jucător aproape să fie semnat! Mihai Popescu a jucat bine, acum să vedem dacă scoțienii îl păstrează. 50.000 pentru Ion Gheorghe? Avem soluții, cu banii ăia poate luăm altceva. Dacă l-am avut în curte și l-am pierdut gratis…

Fabbrini? S-a vorbit, s-a discutat despre el. Știți cum e la început, are pretenții mari, mi-l doresc. Poate face diferența. Deși am o teamă, jucător care e în provincie, nu știu cum s-ar adapta la o echipă mare din București.

Dan Nistor mai are contract. Eu îmi văd interesele, nu l-aș lăsa să plece, avem nevoie de astfel de fotbaliști. Cred că și eu, și el vrem performanță.

Avem nevoie de stadionul nostru. Cred că o să aranjez cu o firmă de construcții, să vin noaptea pe blat, să dărâmăm tribuna a doua (rîde)”.

Citește și:

INCREDIBIL Probleme uriașe la echipă. Trei fotbaliști au o situație specială

-->
Previous Destăinuirile lui Mandanda și ce i-a cerut lui Rednic
Next INCREDIBIL Probleme uriașe la echipă. Cum va improviza Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *