Dezvăluiri INTERESANTE despre Neagoe: ”Eu asta cred”


Eugen Neagoe în continuare la Dinamo? Asta a dat de înțeles în marți seară Florin Prunea, care a spus că nu există deocamdată niciun înlocuitor.

”Îmi este greu să spun când vom avea antrenor, important este că Neagoe și-a revenit, este o perioadă grea, nu ne-am gândit când vom avea antrenor. Cu CFR este posibil să fie staff-ul lui Eugen pe bancă. Veștile despre Neagoe sunt bune, cred că mâine îi va da drumul acasă. Este în regulă, e bine. Eu sper ca Neagoe să aleagă Dinamo, nu CFR. În aceste luni a demonstrat că este un om de mare caracter, a fost lângă Dinamo. Eu sunt convins că va alege Dinamo, să fie aici în continuare”, a declarat Florin Prunea.

Cu toate acestea, Dan Petrescu îl așteaptă la CFR Cluj:

”Ştiu că nu este bine pentru un antrenor să se consume atât de rău, dar toţi facem asta. Nu ai cum să nu te consumi, e presiunea mare! M-am interesat de starea lui, atunci când va fi 100% o să-l sun să vorbesc direct cu el. Sper să fie sănătos şi să antreneze, pentru că asta îşi doreşte. Guardiola a zis bine: indiferent că antrenezi campioana Angliei sau că antrenezi o echipă din liga a 3-a, atunci când începe meciul toată presiunea e pe antrenor.

Citește și:

Noi acuzații. Cum ar fi pierdut Dinamo 250.000 de euro

Previous Noi acuzații. Cum ar fi pierdut Dinamo 250.000 de euro
Next Probleme MARI la echipă. Ce se întâmplă cu alți doi jucători IMPORTANȚI

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *