Dezvăluiri INCREDIBILE ale lui Dănciulescu. Ce a pățit


Ionel Dănciulescu a povestit ce s-a întâmplat la finalul meciului dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Dinamo și a explicat ce s-a întâmplat de fapt de a ajuns abia să se mai poată ține pe picioare câteva minute.

”Sunt ok. În afară de niște gaze lacrimogene și niște șuturi în fund, sunt ok. Am primit vreo 4-5 jeturi de gaze lacrimogene. După două, trei șuturi s-au oprit. A zis unul: nu mai da că e Dănciulescu. Eu am vrut doar să mă duc să-i bag înapoi pe suporterii noștri. A plecat totul de la un fan de la Sepsi care a venit cu steagul Ungariei în fața galeriei lui Dinamo. Chiar vreau să îi felicit pe suporterii noștri pentru comportamentul lor. Nu au fost provocări, eu nu am auzit din partea galeriei dinamoviste. Au venit toți să vadă cum mă simt, de aceea a venit și Bratu. Evacuarea lor se va face fără niciun fel de probleme.

Din ce am înțeles eu de la Florin Gabi are niște probleme medicale, știu că s-au despărțit în condiții destul de normale. Nici nu am văzut meciul foarte bine, am stat puțin în galerie și i-am rugat să se comporte civilizat”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Tandia UCIDE bucuria. Dinamo gazată la Sfântu Gheorghe. Danciu în PERICOL!

-->
Previous Tandia UCIDE bucuria. Dinamo gazată la Sfântu Gheorghe. Danciu în PERICOL!
Next A jucat contra ”câinilor”, a fost supervedetă în Anglia. Acum e actor!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *