Dezvăluiri incredibile: ”Acum nu mai are nimic”


Dinamo are în lot un fotbalist pe care Dusan Uhrin are de gând să se bazeze până în iarnă. Așa cum doardinamo.ro v-a anunțat, Slavko Perovic este foarte apreciat de antrenorul dinamovist și cu siguranță va primi o șansă să joace după derby de România.

”Noi am vrut să reziliem cu Bejan. La Perovic a fost o greșeală medicală. Acum după două luni a fost incredibil să vină și să-i dea viză de joc. A făcut un nou control și nu mai are nimic. Dar e clar că în mai puțin de o lună nu are cum să intre la capacitate maximă. Sunt și greșeli pe care ni le asumăm.

De aceea am renunțat la Marius Dima, pentru că s-au tot accidentat jucătorii. îmi pare rău, este un preparator care până să vină la noi a făcut performanță. Acum s-a dus dincolo, e în partea cealaltă, e problema lui. Dar au fost probleme și de genul ăsta. A fost o pregătire foarte grea în vară. Una a fost în pregătire și în meciurile amicale, și când ne-am întors acasă într-o săptămână ne-am prăbușit cu totul. Toți care au fost acolo au spus că avem acum echipă. Acasă s-a prăbușit totul ca un castel de nisip, accidentări, scandaluri, probleme, totul s-a prăbușit în câteva zile, toată munca.

Nu trebuia să luăm meciul cu Chindia Târgoviște, dar am vrut să vedem pe unde suntem cu toții, a fost o greșeală meciul ăla.

Mi-aș dori și am vorbit cu cei de la Comisia de Arbitraj ca să avem la meciul cu Steaua un arbitraj corect. Pentru că din păcate greșelile contra noastră se înmulțesc. Și nu o să tac niciodată din gură.

Brito s-a accidentat grav, leziune mare, acum este bun de joc. Cred că o să-l vedeți curând. Cred că a venit momentul să intre.

Eu vorbesc cu Mihaiu zilnic. Și noi trebuie să-l ajutăm să iasă din perioada asta. E un jucător tânăr, inconstant. Strechie este un copil de viitor, trebuie să ne gândim și la viitor, dar îi ia timp de adaptare.

La Centrul de Copii și Juniori lucrurile trebuie să se schimbe. Altfel nu vom avea viitor. Normal că trebuie să investești. Dar trebuie schimbat din temelii absolut totul. Aveam terenul 2, era iarbă, aveam o ciocolată, un echipament, mă atrăgea.

La iarnă cine nu merită să îmbrace tricoul lui Dinamo va pleca. E clar. Nu există cale de întoarcere.

Dacă nu se făceau niște eforturi la Dinamo Ante și Fabbrini nu ar fi venit. Lângă Ante poți să crești fotbaliști. La ce investiții s-au făcut și ce jucători s-au adus trebuia să fim în primele 4 echipe. Dar când ai un buget mult inferior față de alte echipe este imposibil să spui că mă bat la campionat. Dar și fără continuitate nu faci nimic. Să schimbi antrenorul la 6 luni e cea mai mare greșeală. Și să schimbi mai mult de 4-5 jucători”, a declarat Florin Prunea la Radio Dinamo 1948.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Întăriri pentru Dusan Uhrin: ”Am vrut să mă asigur”

-->
Previous ULTIMA ORĂ Detalii importante despre vânzarea lui Dinamo
Next Penedo: ”A vândut Negoiță Dinamo?” Mesaj pentru ”câini” înainte de derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *