Dezvăluiri după revolta de la Dinamo: ”Asta a fost”


Dinamo este înaintea unui meci foarte important, un derby, cu FCSB, dar jucătorii n-au uitat încă înfrângerea cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Totuși, Adrian Mihalcea spune că lucrurile sunt sub control.

”N-a fost startul pe care ni-l doream, cel cu Sepsi, dar l-am uitat. Avem șansa să arătăm cu FCSB că a fost o greșeală. Venim după o perioadă încărcată, numai de fotbal nu ți-era, apoi am stat o săptămână, din senin. Trebuie să conștientizăm că dacă suntem uniți putem trece peste nerealizări.

N-a fost niciun foc în vestiar. A fost o răbufnire a băieților vizavi de ceea ce a fost în teren. Au fost discuții bărbătești și normale, nu vreun scandal între jucători și antrenori sau între băieți.

Dinamo a avut meciuri cu rezultate pozitive în ultimii ani contra rivalilor. Ar putea fi un avantaj. Dar să conștientizăm că va fi echilibrat. Mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul ultimei partide, adică să bată Dinamo cu 2-1.

Să iau trofeul Cupei la primul sezon la Dinamo ar fi ceva extraordinar. Dar nu vreau să mă gândesc atât de departe, trebuie să nu uităm că avem o luptă extrem de dură în campionat. Facem pași mici, încercăm să reușim să legăm victorii”, a declarat Adrian Mihalcea.

Previous Cine a virat de fapt bani în conturile clubului
Next Cristi Borcea explică strategia înainte de Dinamo-FCSB: ”Să-i palpeze”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *