Dezvăluiri din vestiar. Cum au trăit jucătorii momentele teribile de aseară


Jucătorii lui Dinamo sunt extrem de afectați după ce și-au văzut antrenorul că se zbate între viață și moarte. Dan Nistor a criticat atitudinea galeriei și a explicat ce s-a întâmplat înainte și după meci.

”Eu eram în tribună și am văzut că Straton a fugit către Ambulanță. Când am coborât l-am văzut pe domnul Neagoe prăbușit. Nu știam că e vorba de dânsul. Își dorea foarte mult să câștigăm meciul. A fost abătut în ziua meciului, își dorea neapărat victoria. Chiar mi-a zis: Dane, trebuie să câștigăm astăzi, să liniștim apele. Era agitat, se gândea la meci.

Toată lumea e agitată. E cam haos. Jucătorilor le e frică să iasă și pe drum. Nu știu ce vină au ei, ce vină are Neagoe sau Prunea. Nu e normal. Omul ăla era întins și ei înjurau. Nu se fac chestiile astea. Parcă suntem în Evul Mediu. Îmi asum ce spun. Omul ăla are familie acasă. Este inadmisibil.

Toți colegii mă întrebau la pauză cum se simte antrenorul. Nu le mai păsa de nimic. Eu vreau ca Mister să fie sănătos. Nimeni nu mai e cu gândul la fotbal în zilele ce urmează”, a declarat Dan Nistor.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Decizia staff-ului tehnic lui Neagoe. Ce antrenor a fost contactat

Previous ULTIMA ORĂ Decizia staff-ului tehnic lui Neagoe. Ce antrenor a fost contactat
Next Mesajul lui Florin Prunea: ”Să realizeze unde am ajuns”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *