Dezvăluiri din vestiar. Cum a ajuns Dinamo cea mai bună din Liga 1 în 2019


Dinamo are cinci victorii în șase meciuri de play-out, cel mai bun atacant din 2019, pe Mattia Montini, și pe cel mai bun pasator din campionat, Dan Nistor. Dar mai există un capitol pozitiv pe care Mircea Rednic l-a rezolvat și care dă speranțe pentru viitorul sezon.

Mai ales că respectivul compartiment a dat multe bătăi de cap, nu doar actualului tehnician, ci și predecesorilor săi. ”Câinii” au cele mai puține goluri primite din faze fixe în Liga 1 și a doua cea mai bună apărare din play-out, cu doar 5 goluri încasate. Sun comanda ”Puriului”, Dinamo a primit doar 6 goluri din faze fixe, fiind cea mai bună la acest capitol. Și-n precedentul sezon petrecut în Ștefan cel Mare, Mircea făcuse o defensivă bună la fazele fixe, încasase doar 7 goluri din astfel de faze statice.

”Nea Mircea lucrează săptămânal și defensiv, și ofensiv și o face foarte bine. Un mare plus este că nea Mircea știe să „citească” foarte bine adversarii și să le transmită fotbaliștilor exact ce trebuie să facă. În ziua de azi, fotbalul depinde tot mai mult de o fază fixă, un corner sau o lovitură liberă, deci aceste detalii cântăresc din ce în ce mai greu.

E foarte important să ții cont de aceste detalii și să le transformi în avantaj pentru tine. Rednic asta face și chiar cred că sezonul viitor vom arăta așa cum trebuie să arate Dinamo. Nea Mircea garantează succesul pentru că lucrează totul până la perfecțiune”, a comentat Ionel Dănciulescu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Drum liber spre a lua un jucător de la rivali. Poate fi luat gratis!

-->
Previous Cum poate pleca Rednic de la Dinamo. Afirmația unui fost coleg + iar e sămânță de scandal
Next Drum liber spre a lua un jucător de la rivali. Poate fi luat gratis!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *