DEZVĂLUIRI din vestiar: ”Au nimerit în groapa cu lei”


Dinamo stă pe un butoi de pulbere după ce a fost umilită cu 5-0 la Ovidiu, dar Dan Nistor a făcut ședință în vestiar cu toți colegii lui. Chiar dacă sunt șanse mici să joace cu Universitatea Craiova, căpitanul ”câinilor” încearcă măcar să umble la moralul fotbaliștilor pentru a evita o nouă rușine cu oltenii, duminică, de la ora 21:00, pe Național Arena.

”Jucătorii lui Dinamo trebuie să arate că sunt bărbați, că sunt fotbaliști, e presiune, trebuie să fie conștienți că au nimerit în groapa cu lei. Asta-i viața la un club mare. Nu te iartă nimeni când pierzi, iar când câștigi e ceva normal, nu trebuie să te felicite cineva. La Dinamo trebuie să învingi, indiferent de adversar.

Am vorbit și cu suporterii, ne-am întâlnit zilele trecute, nu trebuie să le mai dăm motive de supărare, nu știu ce reacții vor fi duminică la meci, sper să nu fie anti-echipă, pentru că jucătorii, vă spun sigur, au fost timorați la scandări. Eu le-am zis să fie concentrați doar la fotbal. Nu se poate să fi uitat fotbalul în doar câteva zile. În cantonament mutam munții din loc, și acum ce facem? Eu zic că le putem bate și pe Craiova, și pe CFR Cluj, suntem o familie unită”, a declarat Dan Nistor pentru Gazeta Sporturilor.

-->
Previous Ce a spus Ion Țiriac referitor la Dinamo
Next Un jucător se plânge în presă: ”Am vorbit cu Bogdan Bălănescu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *