DEZVĂLUIRI din INTERIOR Ce are de gând de fapt Rednic


La Dinamo singura speranță în acest moment stă în Mircea Rednic, antrenorul care a venit pentru a o duce pe Dinamo în play-off-ul Ligii 1 după un sezon dezastruos până în acest moment. Se pare că tot mai multe voci știu despre intenția ”Puriului” de a cumpăra cât de curând echipa din Ștefan cel Mare, sau măcar un pachet de acțiuni consistent.

”Eu cred că, pentru un preț corect, se vinde Dinamo. Dacă în viitor se va face stadion în complexul Dinamo, sunt șanse mult mai mari ca echipa să fie cumpărată. La ce știu eu, domnul Negoiță a dorit tot timpul să aibă pe cineva alături sau să vândă clubul, dar nimeni nu a venit cu o ofertă concretă de a-l cumpăra. El poate lasă o impresie proastă din exterior, dar e foarte preocupat. A venit într-un moment dificil. Atât poate în momentul de față, nu îl putem incrimina pentru asta. Dinamo supraviețuiește, normal că există loc de mai bine și e posibil ca pe viitor, dacă se vor strânge mai mulți oameni potenți pe lângă dânsul, să facă performanță.

E posibil. Nu știu exact ce resurse are Mircea Rednic, dar dacă el a anunțat că a vrut să cumpere clubul, e posibil ca în viitor el și familia să cumpere și să patroneze Dinamo. Sau poate o altă echipă… Dacă tot are bani…”, a declarat Florin Bratu.

Citește și:

Marica, declarație SUMBRĂ despre Dinamo: ”Finalitate tragică, totul e…”

Previous EXCLUSIV De ce Hanca n-a venit să dea declarație la Judecătoria Sectorului 2. Ce a spus Florin Tănase
Next Dinamo, aproape de optimile Ligii Campionilor: ”Trebuie să le mulțumim suporterilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *