Dezvăluiri din echipă: ”Am trăit momente deloc plăcute”


Dinamoviștii sunt motivați înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș pentru o victorie, chiar dacă au multe probleme de lot. Ricardo Grigore promite că vor face totul ca să nu mai treacă prin momentele din sezonul trecut, când au ratat play-off-ul.

-Dacă câștigați cu Gaz Metan Mediaș puteți urca pe loc de play-off. Cum vedeți meciul ăsta?

Este un meci foarte important, sperăm să-l câștigăm pentru că avem nevoie mare de cele trei puncte și cum ai spus și tu, vom urca mai sus.

-Vă lipsesc foarte mulți jucători, cum credeți că vă veți descurca?

Normal că ne afectează accidentările din echipă, aveam nevoie de tot lotul, dar avem jucători în locul lor care își fac treaba foarte bine, avem un lot echilibrat și chiar dacă întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor la fel, care tot timpul împotriva lui Dinamo a știut foarte bine să-și mobilizeze jucătorii și au dat maximum împotriva noastră. Asta trebuie să ne motiveze pentru că jucăm pe teren propriu și ne trebuie neapărat o victorie.

-De ce depind cele trei puncte?

De noi. Dacă nu vom face un meci foarte bun cu siguranță ei vor profita și pot câștiga împotriva noastră. Să zicem că avem un mic avantaj că Edi Iordănescu nu va sta pe bancă, este greu să n-ai antrenorul pe bancă, este dificil. Dar noi trebuie să ne trezim și să nu mai trăim momentele de anul trecut, să ne mai trebuiască 10-15 puncte la final de an ca să fim în play-off. De doi ani de zile am trăit aceste momente care n-au fost deloc plăcute.

-Începe Dinamo să arate altfel?

Da, începem să arătăm altfel de ceva timp pentru că s-au schimbat lucrurile pe aici, jocul s-a îmbunătățit oarecum, chiar dacă nu suntem constanți.

-Ce s-a întâmplat cu Neicuțescu la echipa națională de tineret?

El a avut o problemă mai veche la genunchi și în ziua meciului sau înainte cu o zi i s-a dat verdictul, el nu a simțit, dar din ce am vorbit cu el, la încălzire mai simțea puțină durere, dar a spus că nu e foarte grav și a intrat să joace. Oricum trebuia să se opereze. Ori acum, ori în iarnă, tot acolo ajungea. Și-a ales să meargă acum.

-Cum ați primit vestea că ați rămas fără doctorul echipei?

Eu eram la lotul național. Dar aceste probleme nu mă privesc pe mine, eu trebuie să-mi fac treaba pe teren, nu mă interesează ce se întâmplă în afara lui.

-Câte puncte veți lua din etapele astea de foc care vin pentru voi?

Noi sperăm să le câștigăm pe toate, avem nevoie de toate punctele!

Citește și:

ULTIMA ORĂ Un jucător pleacă sâmbătă la Acibadem

-->
Previous Dusan Uhrin, dur după acuzele medicului. A clarificat situația accidentaților
Next Ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.