Dezvăluiri despre un jucător important: ”E foarte complicat”


Dinamo are din nou emoții deoarece șansele de a merge la barajul pentru salvarea de la retrogradare au crescut după ce formația din Ștefan cel Mare a pierdut cu Craiova. Victor Becali consideră că parcursul echipei din acest sezon a fost afectat și de atitudinea unor jucători și l-a menționat pe Steliano Filip, 27 de ani, pe care îl consideră un fotbalist fără caracter.

”Dacă n-ai caracter e foarte complicat”

”Totul a depins de el. Să știți că, de foarte multe ori, și caracterul te duce unde te duce. Poți să fii foarte talentat, dar dacă n-ai caracter e foarte complicat.

Spre exemplu, au fost jucători precum Florentin Petre, care au fost de mici cu noi. N-au fost transferuri spectaculoase, dar a rămas tot timpul cu noi. Băiatul ăsta, Dobrosavlevici, mereu mă sună să mă întrebe ce fac.

Filip…dacă ai caracter, ai pentru tine! Vorbesc la modul general, nu de el. Văd că el e mai preocupat de cearta cu Rednic decât de fotbal. Oricât l-am simpatizat sau antipatizat pe Rednic, el e Mircea Rednic, totuși! Nu poate exista o ceartă între Filip și Rednic. Mulți jucători de la Dinamo mai mult au cochetat cu fotbalul. E o diferență prea mare între ei ca să existe o dispută”, a spus Victor Becali, la GSP Live.

Filip ar fi putut ajunge sub comanda lui Mourinho

Steliano Filip a fost urmărit de către Jose Mourinho la EURO 2016, când a jucat 30 de minute la meciul cu Elvețiea. Antrenorul portughez i-ar fi promis lui Ioan Becali că va lua un jucător prin intermediul său la următoarea echipă cu care va semna. La vremea respectivă, Mourinho era liber de contract și se pregătea să meargă la Manchester United. Pe atunci după gratii, Giovanni Becali i-a transmis lui Steliano Filip să joace bine, pentru că este urmărit de către antrenorul lusitan.

Citește și:

Occidentul l-a subestimat mereu pe Putin

-->
Previous Bani mai mulți pentru Dinamo: ”Fără efort”
Next Străinii lui Dinamo criticați de Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.