Dezvăluiri despre un caz extraordinar cu Gnohere din perioada Dinamo


-->
Harlem Gnohere joacă acum la rivalii de la FCSB, iar prin reușita din derby a devenit primul străin care dă gol pentru ambele grupări. Atacantul francez a fost în centrul unei situații scandaloase în tricoul ”câinilor”, iar detaliul a fost povestit de fostul arbitru internațional, Cristi Balaj, în Gazeta Sporturilor.

”La un meci CFR Cluj-Dinamo, ardelenii conduceau, Gnohere a venit la mine să-mi reproșeze că n-am oprit jocul la o fază. El a continuat să-mi reproșeze și i-am dat galben. A continuat cu aceeași atitudine, i-am spus: «Please, shut up!» (n.r. Te rog, taci!). Am fluierat finalul primei reprize, iar jucătorul s-a dus la Dănciulescu să-i spună ceva. Danciu a venit apoi la mine și mi-a spus: «Cristi, mi-e greu să cred că e adevărat ce mi-a zis Gnohere, dar mi-a povestit că i-ai spus «Shut up, nigger!» (n.r. Taci, negrule!)»”, a povestit băimăreanul.

Ce-a urmat? ”Am mers în vestiar, m-am gândit, am mers apoi în vestiarul lui Dinamo şi i-am spus că noi avem înregistrat ce vorbim în cască și am să fac hârtie către Comisia de Disciplină. N-aveam nici o înregistrare, am blufat. I-am zis că apoi fac memoriu la Oficiul Național al Discriminării şi îl dau în judecată. Gnohere și-a cerut scuze, am dat mâna și n-am mai scris nimic în raport. El era pregătit ca după joc să mă acuze, dar când i-am zis că toate convorbirile noastre se înregistrează, abia atunci a recunoscu că a inventat povestea asta”, a dezvăluit Balaj.

Citește și:

Se pregătește ceva în conducere? Un fost președinte de Liga 1 a fost la Negoiță

Previous Bratone l-a recuperat, el a marcat un supergol! Povestea celui ce e ”câine roșu” de mic
Next Se pregătește ceva în conducere? Un fost președinte de Liga 1 a fost la Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *