Dezvăluiri despre Negoiță: ”Nu le încalcă”


Ionuț Negoiță este în continuare patron la Dinamo deși toți suporterii dinamoviști speră ca într-o zi el să vândă clubul. Luna asta el a șocat cu decizia de a nu-i mai chema pe Prunea și Dănciulescu în cantonament, pentru ca ulterior să se decidă cu o noapte înainte de plecarea în Spania ca până la urmă cei doi să meargă la Benahavis.

”Să mă scuze amândoi, dar eu în locul lor plecam imediat. Nici nu mă mai urcam în avion. Plecam și nu mă mai duceam nici în cantonament. Nu se poate să te facă de râs, să râdă o țară întreagă de tine.

Să mă ierte, au fost colegii mei, dar cred că pentru unii oameni salariul e mai important ca orice în lumea asta. Nu e greu de lucrat cu domnul Negoiță. Are niște principii, nu le încalcă. Dacă spune un lucru îl face, dacă spune nu, e nu.

Acum văd că au reușit, într-un fel sau altul, să-l facă să se răzgândească. I-am spus-o și în față. A luat Dinamo sub o conjunctură, a vrut să facă cu totul și cu totul altceva decât performanță. Nu i-a ieșit pasența. E clar, domnul Negoiță de doi ani de zile nu mai bagă un leu”, a declarat Dănuț Lupu la Telekom Sport.

Citește și:

Simona e pregătită de război

-->
Previous Boloni a găsit soluția ieșirii din criză la Dinamo: ”Asta”
Next ULTIMA ORĂ Detalii importante despre vânzarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *