Dezvăluiri despre Negoiță: ”Nu îi face cinste și cred că regretă”


Dinamo trece printr-un nou moment foarte prost chiar dacă antrenorul visează și crede că poate câștiga măcar Cupa României în acest sezon. Marius Niculae a vorbit despre situația din Ștefan cel Mare și a făcut niște dezvăluiri despre situația clubului.

”E foarte trist, pentru că a devenit o obişnuinţă ca Dinamo să nu mai prindă play-offul şi Dinamo să nu mai fie acolo în faţă. Asta mă deranjează, pentru că noi am crescut într-un alt spirit, la noi exista doar locul 1 ca şi obiectiv. Acum văd că la Dinamo sunt jucători care nu fac cinste tricoului. Îmi pare rău să o zic, dar asta e realitatea. Pe de altă parte, nici la club nu sunt în regulă lucrurile. Am înţeles că jucătorii nu sunt plătiţi de câteva luni bune şi nu e OK pentru un club ca Dinamo.

Trebuie să investească, că altfel Dinamo va ajunge în situaţia Rapidului de acum ceva timp. Sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că Dinamo nu a retrogradat niciodată. Dinamo trebuie să revină acolo unde îi este locul, adică în frunte.

(Cât crezi că a contat la parcursul ăsta slab afirmaţia patronului că Dinamo este de vânzare pe un leu?) Suntem obişnuiţi în România, când lucrurile merg bine, să le stricăm noi din interior. Din nefericire, nu a fost o declaraţie care îi face cinste patronului şi cred că o regretă. Sper să facă un efort dacă nu vine un investitor nou şi să bage bani la Dinamo, pentru că în ultimii ani a vândut foarte mult şi cred că a câştigat destul.

Citește și:

Improvizația lui Uhrin. Antrenorul tocmai a anunțat un fotbalist soarta sa

Previous Improvizația lui Uhrin. Antrenorul tocmai a anunțat un fotbalist soarta sa
Next OFICIAL ”Ne vom despărți de unii jucători”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *