DEZVĂLUIRI Ce s-a întâmplat înaintea unui meci important


Dinamo a trecut în acest sezon prin mai multe episoade cel puțin ciudate. Unul dintre ele a fost demisia lui Ionel Dănciulescu din funcția de director general din luna octombrie. Bratu a povestit ce s-a întâmplat înaintea meciului pierdut cu Poli Iași.

”Nu am înțeles ce a urmărit cu asta. Nu e în regulă ce a făcut. Avem masă la ora 14:00 și meciul cred că la 20:00 sau 21:00. S-a ridicat de la masă și a zis că vrea să anunțe ceva. Nu mă gândeam că își anunță plecarea. Nu aveam niciun semnal.

Danciu s-a dus în capul mesei și a anunțat că vrea să plece. Am rămas uimit. Cum să anunțe asta cu câteva ore înainte de meci? Eu și Alexandru David am încercat toată săptămână să-i aducem pe jucători într-o anumită stare și înaintea meciului a venit pleașca aceasta peste ei. Nu a fost în regulă!

Nu i-am spus asta atunci. Am fost foarte supărat după meci. Dar din punctul meu de vedere, nu a fost fair-play. Mi-a lăsat un gust amar. După aceea, la meciul din Cupă cu Brăila, era în tribună și făcea inimioare”, a declarat Florin Bratu.

Citește și:

CIFRE Iată de ce e nevoie de Național Arena!

-->
Previous CIFRE Iată de ce e nevoie de Național Arena!
Next EXCLUSIV Cum poate ajunge Fabbrini la Dinamo. Detalii importante

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *