Dezvăluiri BOMBĂ din vestiar ale unui jucător de la Dinamo: ”E o glumă”


Dinamo are unul dintre cele mai proaste start-uri de sezon, fiind pe locul 10, la egalitate de puncte cu Chiajna, care este pe locul 11! Iar un jucător venit în această vară face dezvăluiri bombă din vestiar și spune că nu-i vine să creadă unde a ajuns. Este vorba de Danijel Subotic, care a mai jucat în România pentru Craiova sau ASA Târgu Mureș.

”Nu am avut nicio idee când am venit. Știam doar că echipa are un început mai prost de sezon. Dar mi-am spus că nu contează, început bun, început slab, este Dinamo București. Nu poate fi atât de grav, orice-ar fi. Am venit aici și am realizat că nu este doar un început slab de sezon. Sunt multe lucruri care nu se leagă, dar este un club mare, trebuie să-și revină. Eu sunt aici și trebuie să dau totul pe teren împreună cu colegii și cu tot staff-ul. Dinamo, ca echipă, trebuie să revină pe drumul cel bun.

Am spus când am venit aici că nu este nici rușinos, nici stresant, dar mi se pare o glumă să spui despre Dinamo București că se luptă să intre în play-off. Nu ar trebui să fie o întrebare. Noi ar trebui să fim acolo sus, să ne luptăm pentru titlu.”, a declarat Danijel Subotic pentru TelekomSport.

Citește și:

Fotbaliști nemulțumiți la Dinamo după cazul Nistor? Ce decizie a luat un jucător IMPORTANT

-->
Previous Alexandru David, declarații tari despre transferul lui Grozav
Next Fotbaliști nemulțumiți la Dinamo după cazul Nistor? Ce decizie a luat un jucător IMPORTANT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *