Dezvăluirea unui dinamovist despre ce a pățit în străinătate: ”Șoc”


Un dinamovist povestește ce a pățit sezonul trecut la prima sa experiență în străinătate. Laurențiu Corbu a explicat ce a învățat în Scoția, la St Mirren, unde a apucat să joace doar două partide.

”Pentru mine este o onoare să joc la Dinamo. Sper să ajung mai mult decât un titular, să fiu folositor echipei, să contribui la calificarea lui Dinamo în play-off, cu toții credem în acest obiectiv.

Hai să-ți spun ceva, probabil că v-ați dat seama oricum: noi, românii, în general, suntem croiți pe ideea: Las’ că azi o las mai ușor, sunt obosit, merge și așa!. Nu merge cu păcălelile, mai ales când ajungi afară. Eu am învățat cum trebuie să mă antrenez, să mă odihnesc, să mă hidratez. Fiindcă nota de plată vine la un meci, când poți să faci o greșeală sau să te accidentezi și mai vezi echipa doar din tribună. De aceea românii au un șoc mare când ajung în străinătate. La scoțieni am prins antrenamente tari de forță, m-am dezvoltat bine, am stat cu orele la sală. O dată am făcut antrenament de box. Ne-a pus managerul mănușile și dă-i, și luptă. Ne-a dat două zile liber după aia, eu nu m-am putut mișca din pat de oboseală”, a declarat Corbu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

Previous E titular la Dinamo și dezvăluie: ”Am fost pe Ghencea și am trăit o mare bucurie, dar și spaimă”
Next Reacția lui Daniel Pancu după ce giuleștenii au primit interzis pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *