DEZVĂLUIRE Un dinamovist va candida la șefia FRF


Dezvăluire bombă în această seară. Deși s-a tot vorbit că Florin Prunea ar putea candida din partea Generației de Aur pentru șefia FRF la alegerile ce vor avea loc pe 18 aprilie în acest an, se pare că Hagi și compania au ales alt candidat.

„S-a vorbit şi se vorbeşte mult pe acest subiect. Ne-am întâlnit şi cred că e benefic pentru toată lumea. Sunt şanse foarte, foarte mari ca la alegerile din aprilie, pentru şefia FRF, ca Ionuţ Lupescu să fie ales să candideze din partea asociaţiei Generaţia de Aur. Să candideze la şefia FRF. Pentru mine este un lucru important. Repet: sunt şanse foarte mari. Mi se pară că, odată cu această candidatură, fotbalul românesc are mari şanse să fie unul sănătos şi cu credibilitate. Sunt multe lucruri care vor fi benefice pentru fotbalul românesc. Au fost discuţii foarte interesante şi asta este concluzia”, a declarat Basarab Panduru în direct la Telekom Sport.

Pentru cei care nu știu, Ionuț Lupescu a jucat timp de patru ani, între 1982-1986 la grupele de juniori ale clubului din Ștefan cel Mare iar ulterior a jucat la echipa mare până în 1990, când s-a transferat la Leverkusen. El s-a mai întors între anii 1998 și 2000 și după două experiențe la Bursaspor și Al Hilal, și-a încheiat cariera la Dinamo în 2002.

Citește și:

Probleme pentru Dan Nistor. Ce a pățit mijlocașul

-->
Previous Probleme pentru Dan Nistor. Ce a pățit mijlocașul
Next Un fotbalist vrea să-și demonstreze valoarea în retur: ”A fost puțin mai greu decât pentru ceilalți”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *