DEZVĂLUIRE S-a întors? ”E acum pe teren la Săftica”


Dinamo a traversat un început de sezon extrem de prost, cu trei etape de foc fără să marcheze gol și cu o victorie chinuită cu Academica Clinceni. Echipa din Ștefan cel Mare va pleca mâine seară spre Iași, de unde speră să se întoarcă cu cele trei puncte, chiar dacă va fi o deplasare extrem de grea.

Dezvăluirea surprinzătoare vine astăzi din partea lui Prunea, care a spus astăzi că Eugen Neagoe s-a întors la antrenamentele echipei.

”Dinamo are antrenor. Eugen (n.r. Eugen Neagoe) este pe teren acum, la Săftica. E la antrenament cu echipa, deci avem antrenor. Cu siguranţă rămâne el.

Felicitări lui Mihai Teja, care a reuşit într-un timp foarte scurt şi, din ce am înţeles, cu resurse minime, să facă un lot competitiv la Iaşi. Iar rezultatele se văd, nu sunt întâmplătoare. Un singur gol primit în patru etape, o echipă redutabilă acasă, unde a câştigat două meciuri, cu Astra şi Clinceni. Poli este o echipă echilibrată, extrem de bine aşezată în teren, am văzut-o şi la Voluntari. O echipă fără mari individualităţi, dar e clar că la Iaşi se formează un grup. E o deplasare grea pentru noi, dar venim să câştigăm cele trei puncte”, a declarat Florin Prunea pentru prosport.

Citește și:

ECHIPE DE START Cine e titular lângă Montini, câți eligibili U21 sunt în lot, cine absentează

-->
Previous Un fost dinamovist povestește: ”Am în continuare o problemă la inimă”
Next ECHIPE DE START Cine e titular lângă Montini, câți eligibili U21 sunt în lot, cine absentează

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *