DEZVĂLUIRE Neagoe: ”Unul dintre cei doi vine SIGUR”


Eugen Neagoe a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv pentru doardinamo.ro pe cine mai vrea în acest moment la Dinamo după ce astăzi vor ajunge în cantonament Kevin Bru și Riccardo Piscitelli.

-Câți jucători mai vin și pe ce posturi?

Cu siguranță în această seară vor mai ajunge cei doi jucători care au semnat, Piscitelli și Kevin Bru, care este un mijlocaș central, dar cu profil mai ofensiv, suntem în discuție cu încă doi jucători, un mijlocaș lateral ofensiv, care poate juca și pe partea dreaptă, și pe partea stângă, și încă un mijlocaș central. Dacă vom reuși să-i aducem pe cei doi jucători pe care ni-i dorim, cred că vom fi ok. Cel puțin unul dintre Brito sau Baez vine sigur.

-Salomao vine la Dinamo?

Nu, nu există nicio șansă, nici măcar nu am discutat despre Salomao.

-Puteți să mi-i caracterizați pe Piscitelli și Kevin Bru?

Sunt doi fotbaliști valoroși, i-am urmărit, am luat foarte multe informații despre ei, am vorbit cu antrenorii pe care i-au avut în ultima perioadă, toți mi-au vorbit foarte frumos despre ei, ca și fotbaliști i-am văzut, sper eu ca și portarul italian să fie un câștig mare pentru noi. Avem doi portari cu experiență, valoroși, și el și Straton. Kevin Bru a jucat foarte mulți ani în Anglia, anul trecut a jucat la o echipă foarte bună în Cipru, la Apolon Limassol.

-Popa va rămâne?

În acest moment Popa este în lotul nostru. Am discutat mult cu el, cred că l-am făcut să înțeleagă ce îmi doresc de la el și de la toți jucătorii. Îmi doresc atitudine de la ei, nu vreau să pierdem timpul, și așa este scurt până la începutul campionatului, vreau să profităm de fiecare minut, de fiecare oră pe care o petrecem pe teren, trebuie să tratăm fiecare antrenament cu mare responsabilitate. Eu sunt mulțumit de el, se prezintă foarte bine.

-Ce se va întâmpla cu Muțiu?

Muțiu a plecat acasă, el s-a și lovit la acel joc cu campioana Irlandei de Nord, cel mai probabil Muțiu va merge la altă echipă, este păcat să mai piardă încă un an, să nu joace, de asta am și discutat cu el, el a înțeles foarte bine, mi-a și mulțumit că am fost foarte corecți față de el, i-am explicat cum văd eu lucrurile în acest moment, era foarte greu pentru el să apere.

-La Corbu este ceva grav?

Nu cred. Dar el va trebui să ia o pauză de cel puțin 10 zile, a mers la București pentru a face tratament, sper să-l avem în cel mai scurt timp în lot. El va rămâne cu noi că nu avem foarte mulți fundași laterali.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Prima reacție a lui Eugen Neagoe despre programul lui Dinamo

-->
Previous INTERVIU EXCLUSIV Prima reacție a lui Eugen Neagoe despre programul lui Dinamo
Next VIDEO Un nou jucător în cantonament. Primele declarații

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *