DEZVĂLUIRE ”El este de fapt acționarul majoritar al lui Dinamo”


Dinamo se zbate să reziste în campionat după dezastrul făcut în ultimii ani de Ionuț Negoiță, care era gata să fie definitivat de Pablo Cortacero dacă nu interveneau suporterii din DDB, care au avut și sprijinul lui Nicolae Badea.
Adrian Thiess, omul care a negociat în mai multe rânduri cu Negoiță pentru diverși cumpărători ai clubului, a explicat care este situația actuală la Dinamo.

”Este la mintea cocoșului. Nu poate să vină toți neaveniții să cumpere Dinamo. Este un bun național. Auzi, Cortacero acționar majoritar. Este scriptic acționar majoritar. Eu rămân la părerea că tot Ionuț Negoiță este acționarul majoritar.

Și ce dacă a spus domnul Negoiță să spună că a vândut tot? Îl doare gura? Dar este păcat. Eu mereu am spus că Ionuț Negoiță nu vrea să vândă clubul și asta este realitatea. Va veni, va invoca ceva, spune că nu sunt serioși…

Orice ofertă s-ar fi făcut, tot n-ar fi fost de acord. Am avut discuții ulterioare. Din păcate, acolo nu se va întâmpla nimic. Fanii fac ceva absolut spectaculos. Nu știu dacă ar fi fost această unitate în jurul clubului, dacă ar fi fost altele circumstanțele. Totuși, s-au adunat aproape 20.000 de fani care dau bani.

Acest lucru nu este văzut decât la marile cluburi de afară. Tragedia este că aceste lucruri se întâmplă când mortul este deja la groapă. Eu nu înțeleg cum să ajungă Dinamo într-o astfel de poziție. Este inadmisibil.

Eu zic că domnul Pablo Cortacero este un fronting, cum se numește în acest domeniu de business. Fronting, adică un om pus în față pe care îl vezi, dar eu cred că, în proporție de 99,9%, este tot Negoiță”, a declarat Adrian Thiess, pentru Fanatik.

Citește și:

Adrian Năstase, despre Klaus Iohannis: ”Autoritarism”. Opinie despre Diana Șoșoacă

-->
Previous Modalitatea prin care l-a sprijinit Negoiță pe Cortacero. Datorii reale
Next Francezii, impresionați de DDB. Ziarele au scris despre proiectul socios

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *