Dezvăluire din interior: de ce refuză constant Ștefan Radu orice revenire la ”națională”


De mai bine de un deceniu, Ștefan Radu este la Lazio Roma, joacă în Serie A și în toate competițiile în care e angrenată echipa capitolină, însă refuză de ani buni să mai îmbrace tricoul naționalei. Indiferent câte eforturi a făcut chiar și Cosmin Contra de a-l readuce la lot. Fundașul a fost și căpitanul lazialilor și are doar 14 selecții la prima reprezentativă.

Unul dintre oamenii ce-au contribuit la ascensiunea lui. Adrian Boingiu, antrenor la juniori, actualul secund al lui Mirel Rădoi la selecționata U21, a explicat unul dintre motivele despărțirii ex-dinamovistului de România. ”Radu a fost un tip deosebit, jovial. Era cu Chiacu, cu Scarlatache, ţineau tonusul la naţională, crescând împreună la Dinamo. A fost găsit țap ispășitor pentru startul ratat în preliminariile pentru Mondialul din 2010. M-am întâlnit acum 2 ani cu el în Italia, ne-am văzut şi mi-a spus ceva referitor la ce s-a întâmplat. Mi-a spus că a fost foarte afectat după meciul de la Cluj cu Lituania.

A fost adus pentru că nu era soluţie pe stânga, a venit şi după joc i s-a pus în spate înfrângerea. A fost apăsat de acest meci, a spus: ‘Nu vreau să discut despre asta, nu ştie nimeni’. El la vremea aceea juca cu infiltraţii, pentru a face faţă la echipa de club, nu ştia nimeni. Nu a vrut să se opereze pentru a nu pierde echipa. A vorbit cu cei de la Lazio să facă operaţia în vara acelui an.

A fost scos ţap ispăşitor şi a renunţat. Nu a vrut să revină. Abia a vrut să vorbească şi cu mine. I-a fost teamă că vreau să îl conving să revină. S-a închis în carapacea lui. MIrel Rădoi a procedat la fel. Ei văd altfel lucrurile din interior”, a declarat Boingiu pentru Pro Sport.

Citește și:

Dinamo l-a făcut MARE. Jucătorul dorit de Rednic, pe val în Liga 1

-->
Previous VIDEO Atmosferă de VIS la sala Dinamo. Rednic și Nistor, șefi de galerie. Il Luce e și el prezent
Next Proaspăt tătic și cu multe mesaje de felicitare din România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *