DEZVĂLUIRE De ce se tem ”câinii” înainte de meciul cu Sepsi: ”Am mai pățit”


Dinamoviștii sunt euforici după ce au început bine anul 2019, cu o victorie importantă, cu 3-0, împotriva celor de la Poli Iași, moldovenii mergând practic anul trecut în locul lui Dinamo în play-off. Ionel Dănciulescu trage un semnal de alarmă înainte de meciul cu Sepsi, ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ și să trateze serios meciul de la Sfântu Gheorghe.

”Noi încercăm, facem tot ce depinde de noi, dar este greu să ne calificăm în play-off. Nu este simplu deloc. Este unul dintre cele mai dificile meciuri cu Sepsi, dacă pierdem, e gata. Dacă ne bate pe noi Sepsi, nu mai e programul atât de greu pentru celelalte echipe.

Am mai avut noi o partidă foarte bună cu Craiova și apoi Astra ne-a dat cu terenul în cap. Noi încă mai trebuie să lucrăm la capitolul omogenizare, avem și o problemă de lot, Rachid Ait Atmane care este accidentat și vedem până la meciul de sâmbătă dacă-și revine. Noi trebuie să rămânem modești.

Am făcut o partidă foarte bună cu Iași, dar nu am realizat nimic”, a declarat Ionel Dănciulescu aseară la Fotbal Club de la Digi Sport.

Și Mircea Rednic a tras un semnal de alarmă în vestiar după victoria cu Poli Iași.

”Le-am spus eu câteva lucruri, ok, e o victorie frumoasă, aveam nevoie de ea, dar mai avem patru meciuri și abia apoi vom sărbători, dacă vom avea ce”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Ultimul sosit la Dinamo! Ce-l recomandă pe acest apărător

-->
Previous Un fost căpitan dinamovist se întoarce în Liga 1. Cu cine s-a înțeles
Next Încă un fundaș străin la Dinamo! Ce-l recomandă pe acest apărător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *