DEZVĂLUIRE Cum se poate întoarce Cristi Borcea la Dinamo


Mulți dinamoviști s-au bucurat în momentul în care Cristi Borcea a ieșit din închisoare deoarece în perioada 1998-2012, cât el a fost acționar, echipa a câștigat patru campionate, șase cupe și două supercupe. După a venit era Ionuț Negoiță care a sistat investițiile și a vândut jucătorii aproape la prima ofertă. Așa cum scriam și noi zilele trecute, fostul acționar vrea să se întoarcă prin fiul său, Patrick, dar se pare că pune o condiție.

„Acum nu cred că vrea să mai investească. E nevoie de bani mulți. El dacă vine la Dinamo nu zice că are ca obiectiv calificarea în play-off. Spune că vrea să câștige campionatul. Am vorbit cu el și mi-a spus: «Nașule, ai prea mulți bani, prea multă putere. Ce să fac? Să vin să mă bat la locul doi?».

El poate veni la Dinamo dacă mai găsește doi oameni care să investească. Să fie trei acționari și să bage fiecare câte trei milioane de euro. Dar pe cine găsești? Îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să cumperi echipa, bani de transferuri și bani de salarii”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

S-au scos abonamentele la vânzare

-->
Previous Declarații tari ale lui Popovici, ultimul transfer al lui Dinamo
Next S-au scos abonamentele la vânzare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *