DEZVĂLUIRE Cristi Borcea a spus tot! Ce are de gând cu Dinamo


Cristi Borcea a vorbit astăzi la pub-ul fiului său, Patrick, despre planurile sale cu Dinamo. Se pare că fiul său va fi cel care va investi la echipa din Ștefan cel Mare.

„Lasă urme și va lăsa urme o astfel de experiență, am trăit clipe neplăcute legate de Dinamo, dar vreau să vă spun că această echipă pierde 20 de puncte anual din cauza stadionului. Când va avea un stadion nou se va bate la campionat. Acum cea mai importantă este familia și să mă refac, va urma apoi câteva săptămâni de liniște și apoi voi sta la psihiatrie, psihologie.

Sigur vom pleca și într-o vacanță. Am vorbit tot timpul cu nașul meu, Gigi Becali, a fost un factor foarte important pentru moralul meu, a contribuit la ridicarea mea în momentele grele pe care le-am avut.

Fotbalul românesc s-a schimbat foarte mult, nu mai sunt echipele și banii care se băgau înainte, toată viața îmi va fi dor de Dinamo, sper să ajung și în Liga Campionilor, dar nu mai sunt echipele care erau odată. Cu mine sigur nu va mai ajunge în Liga Campionilor, pentru că nu voi mai fi în conducere, poate cu Patrick să ajungă. De la doi ani l-am dus pe stadion”, a declarat Cristi Borcea astăzi la Vibere.

-->
Previous Ce a făcut Dinamo în primul amical din această vară
Next Giani Kiriță: ”Doamne ajută să se întâmple asta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *