DEZVĂLUIRE Ce a spus Contra despre Nistor în timpul meciului cu Voluntari


-->
Dan Nistor a impresionat în acest sezon după ce și-a revenit după accidentare și mai mult ca sigur va fi convocat la echipa națională. Cel puțin asta susține Florin Prunea, care a dezvăluit ce a discutat cu Cosmin Contra.

„Nistor trebuie să fie titular în echipa naţională. Am văzut meciul împreună cu Cosmin Contra şi cred că a fost impresionat de Nistor. Este cel mai bun mijlocaş din România. L-aş vedea doar pe Stanciu aproape de Nistor ca valoare.

Nu ai cum să nu remarci forma fizică şi modul în care se pregăteşte şi priveşte jocul de fotbal. Eu cred că este în cea mai bună formă a lui de când joacă fotbal. Nici nu se pune problema să nu fie luat la echipa naţională”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

El a explicat ce s-a întâmplat și toamna trecută, când Florin Bratu l-a acuzat pe Nistor că vrea să plece la FCSB.

„A fost o chestiune personală între el şi Bratu. Îl simt că are o chestiune personală împotriva lui Nistor. Toată lumea ştie în club că e o chestiune personală. A vrut să se strice imaginea lui Nistor. A dovedit că este dinamovist adevărat şi este foarte iubit de spectatori”, a adăugat Prunea.

Previous Dusan Uhrin anunță când vor reveni Daniel Popa și Fabbrini. Mesaj FERM pentru fani
Next Eugen Neagoe se va duela cu Dinamo în Liga 1. La ce echipă se va duce

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *