DEZVĂLUIRE Cât cresc salariile pentru ediția viitoare și ce fotbaliști se caută


Mircea Rednic a fost extrem de supărat după eșecul de la Botoșani, mai ales că Dinamo are doar o victorie, cu Chiajna, în ultimele patru partide. ”La cum am jucat în acest meci, nici nu merităm să fim pe primul loc, Mediașul e mai omogenă, merită”, a reacționat antrenorul care i-a amenințat pe jucători: ”Nu se poate să fie deja în vacanță, mulți dintre ei nu se vor mai întoarce din vacanță la Dinamo”.

Tehnicianul a fost indignat de modul cum a tratat Diego Fabbrini oferta roș-albilor și-a oferit un detaliu important despre viitoarele transferuri pe care le are clubul în plan. „Fabbrini să se ducă unde vrea, dar nu e corect. Dar când ai o discuţie şi ceri contractul şi ţi se trimite contractul şi după nu mai semenzi şi foloseşti contractul ca licitaţie… Să fie sănătos. Un jucător care face licitaţie mie nu îmi place. Poate el să fie Fabrini, să o frece p-acolo pe la mijlocul terenului, găsim! La 8.000 de euro pe lună găsim jucători mult mai buni”, a mai spus Mircea Rednic la interviul Telekom Sport.

Bugetul salarial lunar a ajuns în ultimele luni la puțin peste o sută de mii de euro, iar cei ce vor rămâne și din vară la Dinamo vor avea remunerații superioare. Precum Montini, de la 4.500 de euro la 8.000 de euro. Bugetul va ajunge undeva la 150.000 de euro pe lună.

Citește și:

Se lămurește situația lui Fabbrini: ”Acesta e ultimul lui meci”

-->
Previous Rednic i-a dat răspunsul clar și pe față. Ce-a replicat Fabbrini
Next Alte două ținte IMPORTANTE pierdute pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *