--> -->

Dezvăluire absolut șocantă a lui Cornel Dinu


-->
Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a povestit un episod incredibil, care-l are în centru pe fostul antrenor al „câinilor”, Dario Bonetti.

„Procurorul” susține că în autocarul lui Dinamo, după 0-6 cu FCSB, a urcat un prieten de-ai lui Bonetti, care ar fi cărat un geamantan cu petarde. Astfel, Cornel Dinu spune că fanii lui Dinamo au introdus petarde pe Arena Națională cu ajutorul antrenorului italian, un apropiat al galeriei.

„M-ai provocat să-ți povestesc ceva care-ți face mintea să stea în loc. Există un moment în care un amic al celebrului antrenor de la Dinamo ( n.r – Dario Bonetti), se urcă la ultimul meci (n.r- FCSB – Dinamo 6-0) în autocarul echipei. Cel care este administrator și pare că este un om la locul lui (n.r- Mihai Matei) întreabă: «Ce e cu băiatul ăsta?».

Bonetti a zis: «E prietenul meu, merge cu noi la meci». Avea un geamantan mare, pe care-l căra. Avea petarde în el! E real, domnule! Eu vorbesc prostii? S-a întâmplat cu acordul antrenorului care a venit să salveze Dinamo!”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și;

Inedit: o nouă specie de insecte va purta numele Simonei Halep

Previous Iuliu Mureșan, negocieri cu încă un fost jucător de la CFR Cluj
Next Miriuță le dă o idee bună dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *