Dezvăluire a lui Mircea Lucescu: ”Chiar m-aș fi întors!”


Dinamo este în plin război civil, care a început de luni prin demiterea lui Mircea Rednic și continuă conflictul suporterilor cu conducerea clubului. Astăzi, de la ora 18:30, pe stadionul din Ștefan cel Mare este un meci de gală, caritabil, între gloriile lui Dinamo și Rapid, iar pe banca roș-albilor va sta Mircea Lucescu. La partidă sunt așteptați mii de fani ai ”câinilor”!

Prezent în emisiunea lui Marius Tucă, Il Luce a făcut o afirmația clară vizavi de posibilitatea revenirii sale la Dinamo. Totul ține de acel stadion nou, care împiedică și investitori serioși să vină să finanțeze clubul! ”E un moment delicat, un moment dificil. Mă surprinde încăpățânarea asta de care au dat dovadă unii oameni în ceea ce priveşte posibilitatea de a avea un stadion al lor, așa făcut. Stadionul aduce și suporteri, stadionul aduce și puncte și presiune, o mulțime de lucruri. M-aș fi întors cu cea mai mare plăcere la Dinamo dacă se construia acest stadion, pentru că era nevoie.

Lipsește posibilitatea de a le permite celor mici să fie patrioți, pentru că joacă foarte mulți străini. E vina noastră, e vina educației pe care o dăm copiilor noștri. Păi, du-te în Turcia și vezi cum copii crescuți de la vârsta de trei ani, cu ce naționalism feroce sunt impregnați”, a comentat Lucescu.

-->
Previous FOTO Fanii nu se opresc. Ce-au mai făcut în această seară
Next EXCLUSIV Ce i-a făcut Negoiță lui Alexandru David: ”N-au înțeles”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *