Dezastru la o echipă din Liga 1


-->
Academica Clinceni a intrat din nou în vrie. Părea că situația se va stabiliza odată cu apariția misteriosului finanțator Florin Dobrescu și a Anamariei Prodan în structura de conducere, dar lucrurile au luat o turnură îngrijorătoare.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Academica Clinceni mai dispune doar de 10 jucători pentru prima echipă, iar în 3-4 zile urmează ca alți 5 fotbaliști să părăsească echipa!

Pe deasupra, antrenorul Adrian Falub, în acte director tehnic, este la Cluj-Napoca, nefiind clar dacă va reveni la echipă.

În aceste condiții, scenariul probabil este acela în care se va apela la juniori de la „satelit” în partea a doua a sezonului. Perspectivele nu sunt roz, din moment ce Academica Clinceni 2 stă foarte rău în Liga 3. După 15 etape, ocupă locul 9 din 10 în seria 4, cu doar două victorii!

Academica Clinceni era pregătită să-și desfășoare cantonamentul de iarnă în Antalya, dar a renunțat în ultimul moment la deplasare. Nu din rațiuni financiare, sau nu direct din rațiuni financiare, întrucât omul de afaceri Claudiu Florică era dispus să achite cheltuielile, ci pentru că formația lui Adrian Falub a rămas fără jucători!

La vizita medicală au fost prezenți doar 10 fotbaliști, iar unii dintre ei deja au semnat cu alte echipe, cum e cazul lui Patriche, care a ales să vină la Dinamo, sau cazul Omoh, transferat de Farul. Florin Achim și-a reziliat și el înțelegerea cu Clinceni, în timp ce Vellios, Cascini, De Amorim sau Moulin nu au ajuns încă în România. De asemenea, Florin Gardoș e și el tentat să nu se mai întoarcă la Clinceni. De asemenea, Ventura este și el aproape de Dinamo, așa cum vă anunțam ieri.

Citește și:

Tupeul lui Stoican: ”Știu ce pot, e imposibil să nu reușim”

Previous Încă un jucător de la Clinceni aproape de Dinamo
Next „Telenovela Rednic” nu s-a încheiat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *