Detalii noi oferite de Zăvăleanu: „Mi-a scris Cortacero”


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a oferit detalii despre situația financiară a clubului și despre temerile pe care le are în acest sezon.
Dinamo este într-o situație extrem de complicată. Ocupă penultima poziție în Liga 1, cu doar 8 puncte, iar Răzvan Zăvăleanu admite că are emoții în privința rămânerii pe prima scenă.

„Atâta vreme cât lucrurile nu depind de mine sau de ce facem noi, evident că am emoții. La fotbal, niciodată nu poți avea certitudini. Lucrurile depind de o multitudine de factori. Evident că am emoții, dar suntem cu conștiința împăcată.

Am făcut tot ce era posibil, cu resursele noastre, să aducem jucători și un antrenor de anvergură. Deocamdată nu vor mai veni jucători. Suntem la limita bugetului. Vom reactualizat lucrurile în iarnă, vedem pe cine se va baza domnul Rednic. Astăzi am cam încheiat campania de transferuri”, a transmis Răzvan Zăvăleanu, la Radio Dinamo 1948.

Administratorul judiciar al lui Dinamo nu exclude total o nouă interdicție la transferuri pentru formația din Ștefan cel Mare: „Este o cauză pe rol, urmează să vedem ce se întâmplă. O tratăm cu toată atenția și nu lăsăm lucrurile să se desfășoare fără controlul nostru. Avem un avocat angajat, sperăm să nu mai ajungem în situația respectivă. Se poate întâmpla orice din punct de vedere juridic”.

Răzvan Zăvăleanu a purtat mai multe discuții cu posibili investitori, dar afirmă că DDB este în continuare principalul finanțator al clubului.

„Nu trebuie să ducem suporterii pe o pistă greșită și să le dăm așteptări false. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, ne străduim să stragem investitori. Dar de aici, până la certitudini, e cale lungă. Fără DDB, lucrurile s-ar termina mâine. A fost valabil și rămâne valabil acest lucru, până vom găsi un investitor.

Domnul Cortacero mi-a scris astăzi un mail, mă roagă să discutăm. Cine vrea să fie acționar la Dinamo trebuie să suporte anumite cheltuieli ale clubului. Astăzi, ele sunt foarte mari. La fel și datoriile”, a mai spus Zăvăleanu.

Citește și:

Mureșan despre sursa conflictului Rednic – Sorescu: ”La nervi mai ridici tonul”

-->
Previous Fanii din DDB UK virează o nouă sumă de bani in conturile clubului
Next Alexandru Răuță, promisiune și anunț important pentru fani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *