Detalii noi oferite de administratorul judiciar: ” S-au realizat în această seară”


Dinamo a intrat pentru a doua oară în istorie în insolvență, iar clubul a fost plasat sub administrare judiciară.

Răzvan Zăvăleanu este cel care se va ocupa de reorganizarea economică a grupării din Ștefan cel Mare, un expert care a mai lucrat în cazuri similare la CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, ASA Târgu Mureș și FC Brașov.

”Greva jucătorilor e un eveniment important, dar pentru supraviețuire a trebuit să rezolvăm plata licenței. Iar acest lucru s-a realizat în această seară.

Nu era o sancțiune expresă în regulament, deoarece era vorba de niște sume amânate de UEFA în contextul pandemiei, era o chestie de excepție, dar nu era de bun augur să începem cu niște datorii.

Nu punem jucătorii pe ultimul plan, dar ne vom prezenta în fața lor când vom avea ce să le spunem”, a precizat Răzvan Zăvăleanu într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special.

„Am avut o colaborare bună”

”În privința lui Iuliu Mureșan, sunt exterior acestei discuții, eu reprezint interesele acționarilor, noi avem doar misiunea de supraveghere, nu și de administrare.

Dar la CFR am avut o colaborare în principiu bună, are abilitatea de a conduce un club, știe să discute cu jucătorii, venirea lui ar fi una benefică.

Nu noi conducem societatea, nu puteam să ne arogăm asta, administratorul special trebuie să stea de vorbă cu antrenorii și cu jucătorii. Dar ei trebuie săștie că nu sunt lăsați la coadă, nu sunt ignorați.

Știu că au existat jucători care au reclamat că nu și-au primit drepturile, dar cei mai mulți au fost mulțumiți de procedură, și-au primit salariile la timp, plata drepturilor anterioare s-a făcut în urma unor decizii. Unora le înțeleg supărarea, dar noi nu am făcut altceva decât să aplicăm legea”, a precizat Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

El a vorbit și despre ipoteza revenirii lui Pablo Cortacero la Dinamo.

”Aș dori să se întoarcă și să-și facă datoria, dar mi-e destul de greu să cred asta, nu au fost prezenți când Dinamo nu intrase în insolvență. Dar dacă vin cu buzunarul plin sunt bineveniți.

E o situație dificilă, complicată, minuni nu putem face, suntem alături de suporterii care au ajutat și vom reuși să salvăm această societate”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.

Citește și:

VIDEO ÎPS Teodosie, despre educația sexuală în școală: ”Nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace cu el”

Previous Sumă uriașă virată astăzi în club
Next Dușan Uhrin pleacă de la Dinamo?!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *