Detalii noi despre transferuri: ”Te aștept aici”


Mircea Rednic a oferit astăzi noi detalii în conferința de presă de astăzi despre transferurile din vară, dar a vorbit și despre ultimele noutăți din Ștefan cel Mare.

”Noi de la anul cu titlul, anul ăsta ne bucurăm de primul loc în play-out. Le vom ține pumnii băieților de la handbal, măcar acolo să luăm titlul.

Montini și Reda nu s-au antrenat de două zile, mulți jucători cu bătături, cu sânge, Filip a acuzat o lovitură, se antrenează, Naser s-a antrenat normal, sunt șanse ca el să joace, Sorescu intră în lot.

E ciudat că se mai joacă trei etape după ce play-off se termină. Unii sunt în vacanță și noi mai jucăm doar ca să vedem cine retrogradează. Era bine să terminăm mai devreme să aibă și jucătorii puțină vacanță.

Și Poli Iași are o perioadă mai bună, și noi, va fi un meci deschis. Sper să câștigăm mâine și să rămânem pe primul loc.

Nu-l vreau nici pe Marc, nici pe Ropotan. Nu sunt pe lista mea. Toată lumea pleacă. Noi am spus că facem eforturi să-l oprim pe Parfait Mandanda. Mai sunt trei meciuri, se pot schimba multe, totul depinde de evoluția lor. Nu știu cât pleacă.

Vreau să aduc jucători sub formă de împrumut, jucători cu calitate care să facă diferența.

Mihai Popescu a avut evoluții bune acolo. Corbu a jucat mai puțin. Vom analiza situația și vom lua o decizie.

Încă nu am vorbit cu domnul Negoiță, după cele trei etape vom face strategia. Jucătorii care au plecat nu au plecat cu salariul la zi, au mai cerut salarii. Dar nu cred că va mai fi cazul să vin cu bani.

Problema cu Șerban e clară. De împrumutat nu putem să-l împrumutăm, mai are contract. O să mai aibă contract. Eu sper să joace.

Cu tot respectul pentru el, nu mi l-aș dori pe Teixeira.

Ziggy s-ar putea să vină zilele astea, să facă vizita medicală și să semneze.

Nu sunt scumpi, noi am vorbit dar o să încerc să nu aduc jucători de la echipe care retrogradează. Vin de la echipe care nu au fost plătiți și când le propui să vină la Dinamo fac figuri. Suntem pe primul loc, cine e în spatele nostru? Mediaș, care au investit. Mai e Iașiul, Botoșaniul. Noi avem o echipă formată în iarnă. Se poate. Campionatul se câștigă cu echipele mici.

Mihai nu mai poate fi asistentul meu în România. În străinătate poate să mai vină, peste un an, doi. Oricine ar fi fost, un antrenor tânăr ar accepta să preia Steaua. El a spus că nu are ce să-și reproșeze. El știe ce-o să facă.

Nu e o surpriză să câștige Astra Cupa.

Mrzljak am vorbit cu el, el spune că declarația asta a fost acum doi ani. Mai avem și noi spioni și măcănitori care uită că sunt plătiți la Dinamo și că nu mai sunt pe la televiziunile voastre.

Marius Șumudică poate veni doar la Steaua. Depinde ce vrea el, să câștige bani sau trofee.

Montini a venit în noiembrie, are 13 goluri, avantaj Montini, mă bucur că Matti a reușit și mi-aș dori mai mulți jucători ca Montini. E foarte greu să devină golgheter. Sunt mulți jucători care vin și cred că e ușor în România. E un model pentru noi.

Budi, îți zic La mulți ani astăzi că este Constantin și Elena, te aștept cu mare drag, m-am întâlnit cu el la aeroport și mi-a promis că vine la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Vrea răzbunare și amenință, înveninat, înaintea meciului direct

 

-->
Previous Vrea răzbunare și amenință, înveninat, înaintea meciului direct
Next Ce cotă are Montini să devină golgheterul campionatului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *