Detalii incredibile: ”Nu mai puteam continua cu el după ce a făcut asta”


Florin Prunea a dezvăluit în această seară de ce a dat afară un jucător adus de Rednic care avea 4 goluri înscrise în Liga 1.

”Trebuie să vă spun povestea, că le-am transmis suporterilor că vom fi transparenți. Am avut o discuție cu Papazoglou. Nu eram hotărâți în privința lui. Am vrut să transferăm un jucător din Grecia. Totul era în regulă, dar mi-a spus că a vorbit cu cineva de la noi și că suporterii amenință jucătorii.

Domnul Papazoglou a fost cel care i-a transmis asta. L-am chemat în birou pe Papazoglou, i-am strâns mâna, dar văd că nu vrea să plece. Nu e un jucător rău, dar nu mai puteam să continuăm cu el”, a explicat Florin Prunea la TV Digi Sport.

El a explicat și cum îi motivează pe portari să nu primească goluri.

”Lupta dintre Straton și Piscitelli e strânsă. Cătălin are un plus de pregătire de două săptămâni. N-a fost ușor să-l aducem nici pe Piscitelli. Nu știu cine va fi titular în poartă. Portarii au bonusuri la meciurile în care nu primesc gol.

La Iași, Grahovac nu mi-a luat gol timp de 8 meciuri. Luase vreo 4.000 de euro doar din bonusuri.

Am adus jucători pe care îi știm, noi ne asumăm. Sunt sigur că vom intra în play-off. Dacă accedem în cupele europene, băieții vor primi bonusuri consistente. Salariile depășesc 15.000 de euro cu bonusuri”, a declarat directorul general al lui Dinamo.

Citește și:

Omul care-i ”chinuie” pe ”câini” are și la celălalt loc de muncă dinamoviști înrăiți

-->
Previous Omul care-i ”chinuie” pe ”câini” are și la celălalt loc de muncă dinamoviști înrăiți
Next Planul lui Negoiță: ”Suntem foarte aproape să finalizăm treaba asta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *