Detalii importante despre vânzarea lui Dinamo. Mișcarea lui Negoiță


Toți suporterii dinamoviști așteaptă momentul în care echipa va schimba patronatul. Nimeni nu-l mai vrea pe Ionuț Negoiță în Ștefan cel Mare după ce a adus o echipă care se bătea an de an la titlu în Liga 1 pe loc retrogradabil. Chiar dacă el nu-și asumă acest insucces deoarece consideră că Dinamo are un buget salarial ok pentru Liga 1, ca patron ești obligat să-ți pui un conducător care se pricepe la fotbal și un antrenor care să-și poată face treaba în condiții ok. Și nu cu jucătorii neplătiți cu lunile.

În această seară au apărut noi informații despre vânzarea clubului. Suporterii din Programul DDB au anunțat că vor să preia de urgență pachetul de acțiuni de la Ionuț Negoiță. Aceștia doreau să aibă o întrevedere directă cu Ionuț Negoiță pentru a semna un acord prin care să demareze în mod real preluarea pachetului majoritar. Doar că s-au lovit de un refuz! Mai exact, o amânare.

Negoiță a luat decizia să-i mai aștepte până la finalul săptămânii pe ibericii lui Cortacero, care au virat în urmă cu 7 zile suma de 100.000 de euro din cei 500.000 de euro promiși la începutul lunii iulie.

Spaniolii au anunțat că au virat 400.000 de euro, dar deocamdată nu au intrat banii în conturile clubului. Așa că fanii dinamoviști au fost puși pe așteptare chiar în ziua în care voiau să preia pachetul majoritar de acțiuni, scrie GSP.

Citește și:

FOTO Bianca Andreescu în vacanță. Fotografia ce-a impresionat peste o sută de mii de oameni

Previous Adrian Mihalcea, discurs INCREDIBIL după meci
Next Cornel Dinu n-a mai rezistat. Dezvăluiri fără precedent

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *