Detalii importante despre transferuri la Dinamo


La Dinamo va fi o politică interesantă de transferuri în viitor. Șefii nu vor să arunce cu banii pentru a aduce jucători de Top, ci mai degrabă vor încerca să găsească fotbaliști care să se plieze pe filosofia de joc pe care vor să o implementeze la echipă.

”Noi ne aflăm în situația în care am putea transfera un jucător, dar acel jucător va avea niște condiționări. Este liber de contract, asta înseamnă că nu s-a antrenat organizat în ultima perioadă, decât prin parcuri. Iar nou ne trebuie un jucător care, în următoarele 10 meciuri, să marcheze 10 goluri. Este un randament bun chiar și pentru Liga 1. Așa că toți ne-am pus de acord că, dacă un astfel de prilej se ivește, ne putem asuma aceste riscuri. Înseamnă niște eforturi suplimentare să deblocăm situația transferurilor acum”, a declarat Andrei Nicolescu.

”Să trezim emoții”

”Noi am pornit de la conceptul normal, că Dinamo nu promovează în acest sezon, chiar dacă luăm în calcul scenariul extraordinar că poate promovăm.

Acești bani sunt necesari dezvoltării clubului, într-o perioadă specială care necesită unele sume suplimentare, din cauza situației în care ne aflăm. Această sumă este prevăzută pe o perioadă de 3 ani jumătate, mai ales că Dinamo va juca aproape sigur pe alt stadion. Dar Dinamo trebuie să construiască o relație corectă cu fanii, să poată dezvolta brandul, să vină în întâmpinarea acestora cu produse destinate brandului, în care Dinamo să dea audiența pe care trebuie să o aibă. Este o previziune bazată pe veniturile pe care ar trebui să le aibă Dinamo și se raportează și la necesitășile pe care le-ar putea avea clubul

La finalul perioadei trebuie să fim un club foarte bine organizat administrativ, să fim foarte activi în comunicarea cu fanii, să trezim emoții în rândul sutelor de mii sau milioanelor de fani din România. Dinamo trebuie să aibă o academie de juniori de elită. În plus vrem să facem sport de masă, o necesitate pentru un astfel de brand important. Putem crea o comunitate apropiată, un copil, chiar dacă nu are talent, tot va trebui să se simtă bine că joacă la Dinamo. Dacă vom reuși toate acestea, atunci și sportiv lucrurile vor fi bine, a declarat Nicolescu.

Citește și:

5 motive pentru a vizita Egiptul

Previous Jucătorii, mesaj pentru Nicolescu: ”Amânăm”
Next Vlad Iacob a contactat un fotbalist: ”M-a sunat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *