Detalii din interior: ”El ne dă tot, nu facem nimic de capul nostru”


Dinamo va juca mâine seară cu Clinceni, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Este al doilea meci în care pe bancă va sta Sebi Moga. Din păcate pentru ”câini”, din nou sunt probleme medicale.

”Avem ceva probleme de lot, trei jucători accidentați care nu pot fi recuperați, Nistor, Mrzljak și Brito. Echipa s-a pregătit bine, avem speranțe mari pentru meciul cu Clinceni, i-am văzut și în meciul cu Craiova, i-am văzut și personal la meciul cu Clujul care s-a jucat la Voluntari, e o echipă care joacă, o să fie un meci dificil, dar cu încredere, dăruire, ambiție, o să câștigăm.

Antrenor principal este Eugen Neagoe. Noi suntem antrenori secunzi, a fost cooptat în staff și Iulică Mihăiescu, să ne dea o mână de ajutor, dar antrenor e Neagoe. A fost ieri la băieți, le-a spus să se pregătească, să fie serioși la antrenamente, că are mare încredere în ei că de acum vor scoate rezultate bune.

Normal că Eugen ne dă programul de antrenamente, de meciuri, cum joacă echipa, în ce sistem jucăm, nu facem de capul nostru. Este decizia lui de a reveni în fotbal, momentan este antrenorul lui Dinamo, mai departe nu știu exact, dar Eugen nu poate sta departe de fotbal.

Nu sunt lenți cei de la Clinceni, joacă. Am discutat înainte de meciul de la Craiova, doar neșansa a făcut să nu vină cu un rezultat bun. Este un meci dificil, nu este un meci dinainte câștigat. Noi nu ne gândim la un rezultat nefavorabil mâine. La noi obiectivul e play-off-ul, campionatul, cupele europene.

Probabil că o să mai vină 2-3 jucători, asta trebuie să-l întrebați pe domnul Prunea. Nu știm încă nume.

Fac un apel la suporteri să lase toate orgoliile ce au fost până acum, echipa are nevoie de suporteri începând de mâine. Să arate că sunt fani adevărați și încurajează echipa și pe urmă vedem ce se întâmplă.

Să sperăm că de mâine începe campionatul pentru noi pentru că am avut un start catastrofal”, a declarat Sebi Moga la conferința de presă.

Citește și:

Alexandru Răuță are dreptate: ”Asta trebuie să fie stilul lui Dinamo”

-->
Previous Trei transferuri pentru Dinamo. Condiția lui Neagoe ca să revină
Next Alexandru Răuță are dreptate: ”Asta trebuie să fie stilul lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *