Detalii din interior despre haosul de la Dinamo: ”Asta se întâmplă”


Florin Prunea este îngrijorat de ceea ce se întâmplă la Dinamo. Fostul manager general spune că are informații despre unde s-a greșit în acest proiect și ce atmosferă este la echipă în acest moment.

”I-am văzut în primele meciuri, mi-au lăsat o impresie bună și mie. Am o rezervă la cei doi portari. Eu cred că s-a greșit plecând din poartă. Atât Piscitelli, cât și Straton, sunt peste ce are Dinamo în momentul de față.

Problemele lui Dinamo pleacă și de pe linia de fund. Nu poți să iei goluri de maniera asta! Este circ ce se întâmplă cu aceste greșeli individuale care nu se mai termină. Se vede clar că sunt probleme. Toate echipele au multe ocazii când joacă cu Dinamo. Fundașul central care a venit acum, Ba, este nepregătit din punct de vedere fizic. E clar că nu sunt pregătiți, nu știu ce au făcut în perioada asta.

E clar că sunt și probleme extrasportive. Totul pleacă de la bani. Nu știu ce vor face atunci când va trebui să plătească salariile acestor fotbaliști străini. Bugetul de salarii e de peste 300.000 de euro. Atenție, e o problemă. De unde se plătesc salariile acestor jucători? Pentru că dacă nu le dai banii, își iau bagajele și pleacă.

Contra mi-a lăsat o impresie de parcă nu el ar fi adus jucătorii. Când ajungi să-ți spui că ți-e rușine că porți acea siglă, înseamnă că ai o problemă în interior. Înseamnă că sunt lucruri grave.

E o atmsoferă irespirabilă acum la Dinamo, la ce se întâmplă în jurul echipei, imagini, presă, suporteri nemulțumiți. Nu e ușor de lucrat”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Citește și:

Paul Anton sună adunarea și trage un semnal de alarmă la echipă: „TREBUIE”

 

-->
Previous Paul Anton sună adunarea și trage un semnal de alarmă la echipă: "TREBUIE"
Next Contra, apărat: ”El trebuie să continue” Soluțiile propuse

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.