Detalii despre vânzare: ”Ce vină are el?”


Ionuț Negoiță este foarte aproape să vândă clubul din Ștefan cel Mare, fiind în discuții avansate cu spaniolii conduși de Herminio Menendez. Totuși, Dănuț Lupu nu crede în această vânzare.

”Un om serios, dacă vrea să cumpere ceva, cere niște acte și nu spune nimic până la semnare. Astea sunt povești, că X, Y, Z vrea să cumpere Dinamo. În Andone am încredere deplină, dar nu el cumpără Dinamo. Domnul Negoiță o să facă eforturi și o să plătească în continuare. De bine, de rău, mai vinde un copil, își ia drepturile TV. Serios? Îl plângem pe domnul Negoiță? El nu dă Dinamo, vrea 4 milioane. Nu poți să spui că nu mai vrei clubul, dar că vrei 4 milioane.

Datoriile nu sunt făcute de mine, sunt făcute de el. Negoiță nu e pe minus la Dinamo. Nu vrea să vândă! Dacă ar fi vrut, nu ar mai fi cerut datoriile pentru firmele lui. Eu cumpăr Dinamo și trebuie să plătesc gazonul de la Săftica? În sistemul ăsta, cu aceleași salarii, era să câștigăm titlul. Numai că Dinamo era condus de alții. Negoiță nu are ce să facă, ce vină are el? El știe câți bani are de dat la finalul lunii.

Nu a făcut el echipa, nu a adus el jucătorii. A fost credul și a avut încredere în cine nu trebuia, începând de la domnul Anghelache. Ultimele plecări de la Dinamo s-au făcut în disperarea lui Bălănescu. Eu nu cred că domnul Negoiță ar fi acceptat acei bani pe Nistor. Eu îmi doresc ca cineva să vină să ia Dinamo, pentru că știți foarte bine ce înseamnă Dinamo pentru fotbalul românesc”, a declarat Dănuț Lupu la Digi Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Tăul Țapului, o minunăție la mare altitudine

Previous Dănciulescu face marele anunț despre cumpărarea clubului: ”Din ce am înțeles”
Next Veste mare astăzi pentru dinamoviști: ”Am votat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *