Detalii despre șeicul misterios. Când vine și ce program are! Și Badea știe de el


Au apărut noi informații despre posibila vânzare a clubului către misteriosul șeic arab ce-ar deține un fond de investiții. Iar afacerea, se spune, este pe ultima sută de metri. Adrian Thiess a venit din nou că lămuriri, suplimentare, anunțând un nou termen.
Omul de afaceri a declarat pentru gsp.ro: ”Șeicul și-a anunțat disponibilitatea de a veni la București după ce se va semna acordul între toate părțile care reprezintă această vânzare. Va veni cu avionul dânsului. Se va întâlni cu domnul Nicolae Badea, nu înainte de a avea un acord semnat pregătit de avocații dânsului. Va lua masa împreună cu Negoiță și Badea, după care va părăsi România. Staff-ul desemnat de dumnealui se va ocupa de partea operativă legată de cumpărarea clubului. Domnul Negoiță a fost informat astăzi de mine cine e beneficiarul tranzacției. Încă aștept un răspuns de la domnul Negoiță. Ideea e de a exista un acord între Badea, Negoiță și fondul de investiții al șeicului. Șeicul e un om extrem de potent financiar. Va explica la București jurnaliștilor ce intenții are legat de clubul Dinamo. În maximum 10 zile acesta va veni în România”.
Nicolae Badea a declarat la rândul său: ”Nu știu ce s-a discutat la întâlnirea dintre domnul Thiess și omul de afaceri arab. N-am apucat să vorbesc cu domnul Thiess. Știu numele șeicului care vrea să cumpere clubul, dar nu pot să-l fac public deocamdată”.

-->
Previous Echipa probabilă a lui Dinamo cu bănățenii
Next Surprize URIAȘE propuse de Bratu pentru diseară. Apărare New Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *