DETALII despre proiectul fanilor. Pe câți COTIZANȚI se bazează din start și ce se va OBȚINE zilele viitoare


Printre atâția investitori misterioși, miliardari sau potenți oameni de afaceri, ce vor să preia clubul, sau mai bine zis alimentează zvonistica ultimelor săptămâni, există și proiectul Asociației ”Dinamoviști pentru Dinamo”. Răzvan Oprea, inițiatorul proiectului și unul dintre cei care l-au atras pe Cornel Dinu la această idee, iar Mister l-a adus mai aproape și pe Mircea Lucescu, a oferit astăzi noi detalii importante despre stadiul variantei socios de a prelua clubul.
„Și eu, și domnul Cornel Dinu ne-am întâlnit cu tot felul de reprezentanți ai unor companii și a apărut o stare de oboseală psihică și după multe presiuni venite din toate părțile. Există un interes să se omoare demersul nostru, e clar! Pentru ca Dinamo să nu intre pe mâna unor oameni interesați de sport. Interesul e din afara clubului Dinamo, mai ales după ce-a apărut că domnul Negoiță vrea să vândă asociației noastre, spunând că prețul e mai mic, fiind un proiect al fanilor”, a comentat Oprea pentru Gazeta Sporturilor.
Tot el a precizat că se va face un audit financiar și judiciar, imediat după ce asociația va primi zilele viitoare personalitate juridică. Apoi a spus cine ar putea susține financiar Dinamo: ”Parteneri, plus cotizații, plus 2 la sută din impozitul pe venit și-al celor ce nu pot plăti cotizația, adică companii mici deținute de suporteri dinamoviști. Am vorbit deja cu companii, cu instituții, cu societăți comerciale ce-ar putea deveni partenerii noștri reali. Auditul și restul îl plătim noi, asociația, din momentul în care vom avea primul contract ferm, scris, în prima lună și jumătate vom avea 10-15.000 de cotizanți! Cotizația e 400 de lei pe an. Apoi, după primul an, estimăm că vom aveam 40-50.000 de cotizanți”.

Previous După ”ofsaid cât Casa Scânteii” a mai sosit o reacție DURĂ a lui Miriuță
Next Ce se VREA de la Țiriac și ce a TRANSMIS Lucescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *